Monday, June 17, 2013

Makan-makan Di Hari Bapa.

Salam.
Sempena hari bapa semlm,
kitaorg g makan2 kat luar.Bkn mkn yg sepesel2 pon....janji mkn2 kat luar...
janji MyIMAM belanja!(tp klu ada anak2 bersama lg best!...:(
Kami g mkn2 tak jauh pon...area2 sini jer
Order sate kuah kacang ngan nasi goreng ayam jer
Itupon dah syukur sgt...ada gak org nak belanjakn?(^_^).
Kpd MyIMAM...
Terima kasih belanja atie ya.....
lain kali kita dtg sini lagi yer.hihihi



15 comments:

Kakzakie said...

Oklah tu atie. Kakak semalam pagi sampai petang duduk rumah sebab org yg nak dirai buat kerja wiring rumah kawan dia.

Ada keluar sekejap attend wedding adik kawan blogger..

Nad MamaZN said...

Father's day, hubby plak yg blanje ek? Hee
Untung kak atie :)

Masya said...

ada satay ni pada sy dah special ni...

Aida78 said...

salam ok la tu ada org nak belanje kita kan...

xila xotmy said...

semua mcm menyelerakan hehe

HALAMANKU said...

Salam kak tie sayang... va va va dating lah yer..mmmm sapa kena belanja sapa neh? he he he yang penting happy he he he

Acik Erna said...

assalam atie..Alhamdulillah..dapat jugak makan2 kan atie..

Acik Erna said...

assalam atie..Alhamdulillah..dapat jugak makan2 kan atie..

Ayu said...

Assalam atie,
wah kalau keluar berdua tu..memang seronok kadang2 aje kalau selalu pun tak best sebab teringatkan anak2 kan..heheh..akak pun nak ikutkan jarang juga kelaur berdua..sebab budak pompuan akak ni nak mengekor aje..heheh eskali2 nak dating pun tak boleh..hehe

Yanti Isa said...

kami ni tak sempat lagi celebrate hari bapa . Sibuk di hujung minggu

Aju Mohit said...

hmmm sedapnya sate tu kak, seronok
sesekali dapat makan mcm ni kan kak

TiranaAduka said...

salam sis
Terima kasih sudi lawat ta.walau ta tak up date post..
Agak bz ta kebelakangan ini menjaga bunda ta yg sdg sakit.

Liza said...

salam atie, kalau org belanja, mkn apa pun sedap kan...hihii

Arol Mubin said...

Arol sekeluarga sambut hari bapa kat rumah jek. Makan durian sulung (buah pertama) dari pokok durian yang Ayah tanam sendiri kat depan rumah. :D

Deq's Qienz said...

iskk sedap pulok tgk satay kak tie tuh..ermmm

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™