Tuesday, November 2, 2010

1st GA By Qieranna: "Tolong Top Up Kan Untuk Sayer!!!"


Jom kiter join GA yg dibuat oleh Qieranna lak..firstime dia buat nih!apa kata kiter sama2 memeriahkan lagik...tgk dulu syarat -syarat yg perlu korang buat..

1. sudikan la diri jadi follower blog qieranna..Dah!
2. add qieranna kat bloglist korang..Dah!
3. copy + paste gmbr yg tak cantik kat atas tu
kat entry + sidebar beserta link...Dah!
4. guna tajuk entry "Tolong Top Up Kan Untuk Sayer!!!"Dah!
5. tag kat 2 org kwn...lebih pun bagus jugak...SHIORI,IETA,SYIEMAH
6. tinggalkan link kat entry nih...sng skit nak cari korang balik.....Dah!

tarikh tutup: 30 November 2010

3 comments:

kakyon@kakrose said...

azatie,
pertama kali akak join GA tau.camna ek? kak ikut apa yg atie buat ek..heheh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak Rose..xper,semoga ada rezeki akak...mana tau firstime join..terussss menang!Alhamdllh

qieranna said...

tq join..
hmm..btul ke dh follow sy nih???
mcm tak jer...

nnti wat link kat n3 n btulkan skit tajuk tu yer..

tq again...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™