Thursday, November 10, 2011

Apa Cerita?

Salam & slmt ptg semua.sebenarnya mcm2 nak citer kat blog nie tp mcm 'dah kehilangan kata....kaku jari jemari nk menulis,menjak bercuti aritu.mungkin dok 'kelek' ankbuah sampai dah xtau nk tulis apa..hihi.
Namun kunjungan korang ke blog ini amat atie hargai.berilah atie masa tuk mencari gerak tari jari atie kembali.Dan paling teruja nk citer ttg adik & kisah anakbuah atie yg atie jaga dulu sepeninggalan mama mereka ke IJN.
Alhamdllh,adik atie dah slmt menjalani perbedahan...dah semakin sihat.Syukur kpd ALLAH YG ESA.Aminnnn.

Tiba2 windu ngan dak tembam niiiiiii...

8 comments:

Liza said...

uuiiisssshhh...tembamnya dia,,auntie cubit sikit kat pipi tu blh? hihihihi

-fieda- said...

mmg tembam btul kak atie..

Cik Rose Cute said...

memang tembam hihihi...

anitadiana said...

selamat kembali tie..tembam betul tu...geram nak gigit2...

deqlis said...

alhamdulillah dah selamat....tembam tui geram tgk:)

Kaz said...

Alahai comelnya dia. Kalau Kaz dpt, nak cium2 dan picit2 pipi dia.
Welcome back Kak Atie sayang, tak sabar nak baca entry Kak Atie yg seterusnya.

admie said...

tembam sungguh la..wazif sekrg dah kurus..lasak n taknak mamam..huhuhu...sori kak atie lama tak jengah blog akak nih...hehhehe...saya pun baru update blog..sekali harung 5 entry terus..amekkk...hahhahaha...punya la simpan cerita sbb busy..akak lawat2 la blog saya k..:)

Rose Khadijah said...

hai kak atie:salam ziarah..rindunye nak ke sini..
hurmm mesti makin tembam mbam mbam anak buah kak atie tu..geram tgk kan..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™