Tuesday, November 15, 2011

Cermin Mata Abang.

Dikesempatan Abang cuti semggu yg lps,atie sempat membuat cermin mata tuk Abang(anak llaki atie)pada 11/11/11(date baik punya..hikhik)...dia ni mmg rabun jauh..Jadi atie suggest kat MyLaling nk buat cermin matanya,setelah bertangguh sekian lama.Abang nk belajar pon mudah la sikit tambah klu nk tgk papan hitam kat sekolahnya.
Buat cermin mata pon xjauh...area Teluk Intan gak,kedai yg sama cermin mata Adik(anak pompuan atie) buat dulu.Adik buat cermin mata bulan JULY,Abangnya bulan NOVEMBER..elok la dua2 dah rabun jauh.Ibu-ayahnya elok lagi mata!.bingkai pon pilihan Abang gak..ikut suka la nk design camna..sbb dia yg memakainya.tolak less % tuk pelajar,dapat la dlm RM280...sbb 'power' cermin mata Abang tinggi.kaler pon ikut trend org muda skrg..putih-hitam.cam Adik..hitam jer.

11 comments:

Amie said...

wah... abang dah ada 4 mata ye...!

Acik Erna said...

assalam atie..elok la buat cepat2 atie..acik dulu kira dah lambat buat..dah smpai 500 pawer rabun jauh nya anak acik tu.

IntaNBerliaN said...

zman sekolah dulu slalu pikir sape yg pakai spek mesti pandai.. cam ank kak tielah.. pandai2 :-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.Amie...dah 4 mata,klu xnampak gak xtau larrr..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam K.Erna..si Abg ni dah 2** powernya...si Adik br jer 150 jer.Tu pon dah byk kali postpone gak nk buat cermin matanya.

Rose Khadijah said...

asSalam Kak Atie..hmm budak bijak memang slalu mata nye begitu..maklum le, rajin membaca kan..

wan nurul hezrina said...

wah lawalah design n kaler.i lioke ok..nurulpun nie ingat nak bertukar cermin mata jugaklah rasanya..

shiori_LA said...

a'ah memang design terkini la ni atie...lawo cermin mata abang....ni nak buat cermin mata gak untuk abang amin....tunggu la dulu lepas dia sunat nanti ke....mata tak nampak dah asyik baca komik je hai anak2

Ucu Faridah said...

salam atie
sihat ke...budak2 skrg cermin mata pun nak ikut trend..masa ucu dulu cari harga yg murah2 jer..

anitadiana said...

atie....bebudak skrg pandai pilih sendiri..masa ita dulu pakai aje...skrg tak pakai..pakai bila nak bawa keta aje..

fieda said...

btul kata intan..dulu saya pun selalu pikir org yg pakai spek ni mesti cerdik pandai..sbb dorang ni kuat membaca..btul la mcm anak kak atie ni...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™