Friday, July 13, 2012

Awan Yang Berbentuk Pelik.

Salam.
Atie kongsikan di hari Jumaat ini 
 gambar2 awan yg berbentuk pelik dilangit.....kebykkannya kat luar negara la.Ada yg sgt menakutkn....menyeramkn!
DAN 
 itulah antara bukti2 kekuasaan serta ke Agungan Allah SWT.
Semoga keimana kita bertambah serta semakin kukuh  setelah melihat 'ajaiban' ini.
 ALLAH HUAKBAR!







Gambar awan berbentuk Tsunami gergasi ini berlaku di Johor


23 comments:

|| NaFiRaa || said...

seram plak tengok pic awan2 tuh..

Qhaifa Nur said...

semuanya kuasa tuhan, sangat menakjubkan....

PinkUmmi said...

Tanda kekuasaan ALLAH...

Che Rosliza Che mat said...

Memang seramlah tengok kak tie...Tq share ya...reply kak tie belum tukar lagi hihihi

Ucu Faridah said...

seram dan cantikkkk...kuasa Allah Taala...

Norzie hany said...

Betul tu...seram tgk pic2 ni.Allah Maha Besar.

Wanieys said...

Subhanallah...semunya bukti atas kekuasaan-NYA

nik rosmawati said...

kalau tgk depan2 ni mmg seram la.

Masya said...

tengok awan mendung pun saya dah takut.. lagilah kalau tgk awan² macam ni.. haihh..... nauzubillah...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nafiraa....k.atie pon tgk seram gak!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

QhaifaNur..betul tu,semuanya bukti kekuasaan Allah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Pink Ummi....betul tu.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

CikRose...sama2 kita kongsikn benda yg berfeadah.
Tkpe..pelan2 godek :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ucu Faridah...mula2 tgk cam cantikkk jer,lama2 tgk seram lak kan?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

NorzieHany....awan2 yg sungguh menakutkn bila dilihat.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Waniey...betul tu,antara bukti kekuasaan Allah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nik..klu kat perak ni ada awan camtu,maunya k.atie lari xcukup tanah.takutttt!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Masya...kebykkan gambar awan yg pelik ni kat luarnegara jer yg byk.kat mesia ni,gambar yg last tu jer...cam tsunamikn?

kasihredha said...

menakutkan...tp ada yg cantik :)

yanti isa said...

Subhanallah .. kalau terjumpa sure terpegun + seram.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

k.kasihredha...yg cantik tu mmg best dipandang tang yg menakutkn tu..seram gak tgk!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.yanti..betul tu kak,trpegun & seram

Mr.Clive said...

seram tapi cantik...mcm mana tu?hehe
suka suka!

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™