Wednesday, July 25, 2012

Pemanggang Ajaib.Ada Ke Berminat?


Salam semua.
Dah lama teringin nak biz kecik2...atie cadang nk jual PEMANGGANG AJAIB ni.Atie dah beli aritu & mmg puashati dgn penggunaanya.Memudahkn memanggang ikan/ayam/daging ,membuat kuih bakar & MCM2 LAGI.
Xyah ssh nk kuarkn oven.Atie dah check harga dipasaran...ada yg dijual dgn harga RM166....RM146...RM129...RM125
TP

ATIE nak jual dgn harga yg LAGIII MURAH dgn korang semua!

RM110.00 SAHAJA(tidak trmasuk kos post)

ADA YG BERMINAT????

HUBUNGI/PM ATIE DI FB JER KAT SINI..





Kelebihan :-

1. Boleh menggunakan kedua-dua belah bahagian untukmemasak/memanggang. Tidak perlu menggunakan sudit @ penyepit untuk terbalikkanbahan yang dipanggang. Hanya terbalikkan pemanggang ini sahaja. Mudahkan!!

2. Semestinya permukaan kuali tidak melekat jadi tidak perlukerja-kerja menyental untuk membasuhnya.

3. Memiliki berat yang sederhana & mudah dikendalikan.

4. Direka khas tidak terlalu tebal sehingga sukardikendalikan @ terlalu nipis hingga makanan yang dipanggang cepat hangus keranamenggunakan bahan ''die-casting''.

5. Memiliki tangkai berpenutup magnet yang kedap &ketat.

6. Bukan sahaja boleh memanggang ikan, ayam, daging atau seafood malah bolehmembakar biskut, roti, kuih bahulu, pizza dan sebagainya.

7. Didatangkan bersama buku resepi poket & getah extra

pic dari google


N3 TERBARU SILA SCROLL KEBAWAH YA.TERIMA KASIH

42 comments:

Cik Anita said...

Agak best jugak ni, sebab boleh bakar atas dapur gas kan?

kasihredha said...

wah best gak ni atie.
kalau akak nak akak bagitau atie ye

Alycia said...

wah, mcm best jer kak atie..

Myra Jay said...

Menarik!!
Boleh masuk dalam wishlist dan kena bodek asben ni ;)

Zefa NorAsmara said...

Menarik ni kak atie. Agak2 bp kos posnya?

Acik Erna said...

assalam atie..acik dah ada..kalau tak boleh jugak..

PinkUmmi said...

mcm best jer....nak ngecek kat incik hubby dulu la...

wan nurul hezrina said...

beshnyer kak..mcmberminatjer..bpe kak semua termasuk kos pos..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kpd Anita,k.kasih,Alycia,Myrajay,Zefa,Pink Ummi & Nurul..

Terima kasih menunjukkan minat ya.K.atie xtau lg kos postnya lgi(esok nk g cek)..InsyaAllah,ESOK JUGA akak gtau ya

Terima kasih.

mama sara nur said...

salam ramadhan kak Atie
betul kak memang best guna pemanggang ni, tp selalu wat ikan je, kuih pun boleh ye, taktau pulak he he bolehlah cuba ni tq dpt info ni
dah ada anak buah belikan sama cam kak atie punya

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

mama sara nur...salam Ramadhan juga
Betul tu byk kegunaanya...semoga dpt sambutan lar.Aminnnn

mokwo® said...

salam atie..weee murah...tapi mokwo dah beli dgn rege rm139 termasuk pos!! so sapa2 yg belum ade tuh cepat2 beli dari atie..berbaloi...mokwo biasa dok buat penkek, panggang ayam, goreng telur..huuih mcm2 lagi..(tulun kempen tuk atie..hihih)

Kaz said...

Best jugakan kak atie. Nanti kalau berminat, kaz contact kak atie.

IntaNBerliaN said...

a'aa mmg bagus.. MIL pun ada beli :-)

yanti isa said...

akak pun dah ada sebijik ... mmg senang guna .

Ummi Iman said...

Dah lama berkenan ni.. kena tanya bos dulu ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Mokwo#

Terima kasih tolong promote gak ya :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kaz,Ina,Ummi Iman#

KLu berminat PM k.atie ya...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.Yanti#

OOO dah beli ya...betul tu,xpyh ssh2 kuarkn oben..juge xder risau oben berbau bila bakar ikan/ayam :D

fieda said...

wah...makin top la pemanggang ajaib ni..tp ni guna atas dapur gas ke kak ..?

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg pemes bnda ni skg kan kak..

Ummi said...

Assalam Azatie cayang...apa kabor..? Amboii tayang pemanggang pulak dah...ni boleh panggang jenis2 ikan je la yea...kalau ayam boleh x, daging sure boleh kan... Pemanggang elektrik dah ada kat rumah ni, tp tengok yg ni pun sume nak...hehehe. Selamat Berpuasa tuk Azatie dan family yeaa... ^__^

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Fieda#
Ha'ah guna atas dapo gas jerrr.

yui#
Ramai kengkawan laik jual gak ni..harap2 ada yg berminat :)


K.Ummi#
Atie siaht jer kak.Ayam xleh lar..klu daging blh lar ngan kuih2 yg jenis bakar cam kuih bakar pandan,bakar jagung dll

Slmt berpuasa tk akak jg

izan mama mia said...

comel je kan alat nie...hehe

adyna said...

ni yg menang kan kak? whi selalu tunjuk masakan yg boleh buat dgn pemanggang ajaib nie :)

Kakzakie said...

Kena rajin mengulang panggang atie sebab ianya cute comel kan:)

ijayuji said...

Salam kak atie cayang salam kerinduan salam ramadhan dr kita buat akak sekeluarga di sana, moga diberi kesihatan yg baik sepanjangkan menjalankan ibdah puasa ni n utk hari2 seterusnya jugak :-) mekaseh dtg singgah n ingat kat kita lagi, kita ttp kat akak cuma ntahlah mood nak berblogging dah hilang diterbangi anginnnn yg lalu hihihi..

syiela said...

tak perlu ssh2 lg lepas ni kan..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Izan ,Adyna,kak zakie,ija,Syiela#

Mmg comel tp beasu gak dlm 28 inci.Nk yg besau lagi pon ada..harga lain larrr

Mmg xpyh ssh2 cuci oben,cuci pemanggan g ni jer kat singki..:)

|| NaFiRaa || said...

salam kak atie..
memang ade niat nak beli pemanggang ni.. tapi masih ngah berkira2 lagi.. nanti kalo jadik nak beli zura inform kak atie k~

Masya said...

assalamualaikum...

macam menarik jer... memang tercari² kuali macam ni.. tergoda .. tp sekarang nak raya .. bnyk duit tgh nak guna huhuhuhuhu...

aizu's life said...

salam kak atie..
sy jengah blog ni jap ea :)
mmg bgs bnde ni. Memudahkan. Comel lak tu saiznye...
anyway, slamat berbisnes kak :)

LinRosly said...

Salam Atie...
Terima kasih ziarah blog Kak Lin;
Kak Lin berminat dgn pemanggang ni...
boleh tak Atie mesej Kak Lin No akaun dan berapa bayaran melalui email ni rosleen66@gmail.com

Qhaifa Nur said...

salam....

murahnya...
senang nak panggang ikan...

Wanieys said...

wani pun ada satu kak atie..mmg memudahkan kerja masak2 kita kan hihihihi

Zana Adieyza said...

wah, macam menarik ni.. nanti kalau zana berminat, zana bgtau kak tie eh..

ibh_sue said...

Mmg best pun ni. Mak sue pun dah ada satu. Tu yg duk husya mak punya ja tu. Mmg mudah sgt ada benda ni. :)

LinRosly said...

Assalamualaikum Aite..
Kak Lin dah balas email Atie dan Kak Lin dah bank in kan bayarannya...

Terima kasih.

ekinashikin said...

wow..kena masuk wish list ni..hehehe

puanbee said...

best juga ni atie , isnyallah nanti bee roger ..lambat atau cepat je ..

eB said...

maknernyer pakai letrik la yer? ker camner? x yah guna api etc kan? blur pulak. hik3

anitadiana said...

bestnya..ita nak cari ne juga..tapi bukan sekarang....

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™