Monday, July 2, 2012

LAPTOP MASUK 'WAD'.

Salam semua.
Ketika korang membaca n3 ini..mungkin atie ontway nak g htr laptop tuk repair .Skrg ssh nak loading & macam 'berat' jer.
Dr mlm tadi puas la masukkan semua gambar2 kedlm pendrive...sayang lak sbb dah byk simpan gambar2 kat folder.
Bukan gambar2 atie jer....tp gambar2 Adik & kerja2 FOLIO sekolahnya yg ada kena save gak kat pendrive.Alhamdulilah,semua dah selamat masuk dlm pendrive.
Dan arini....
bermulalah laptop atie akan 'dicuci'....nak buang segala macam virus2.
Mugkin 2-3 arini atie akan cuti berblogging 
sehingga laptop atie siap diservis.Kpd semua jemput la singgah walaupon tuan umah 'tutup pintu' jer ya.
InsyaAllah,atie akan berkunjung balas nanti...


N3 AUTO-PUBLISH

18 comments:

Kaz said...

Biasalah tu kan Kak Atie, laptop pun nak berehat dan dirawat juga.
Smg bila laptop kak atie dah ok, akan semakin gigihlah kak atie berblog ya.

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah tiba masanya kan..hihi. dia p hospital jap.

yanti isa said...

PC akak dah dekat 2 minggu di workshop .. susah nak buat keja dengan lappy kecik .

Selamat bercuti dari berblogging .

Che Rosliza Che mat said...

CR punyer komputer pun belum di cuci...kena cuci jugaklah...hihihi

djkakpahGomofm said...

sekali berzaman tak jumpa kpah yer... ingat jugak lagi pd kpah ni....TQ dik...

Nur-nba said...

Biasalah tu kak.. Laptop Nur ni pun dah 2 kali format.. Back-up kena sentiasa buat.. Ngeri bila mengenang dokumen yg banyak, takut hilang....

kakngah said...

3-4 bulan lps laptop kakngah sakit gak. al maklom le.. menjak beli takpernah svc. lps svc, berdesup perginya hihihi!!

FnF Simple Life said...

Salam kenal kak... semoga laptop cepat sembuh ye...

Acik Erna said...

assalam ati..laptop acik pun dalam proses untuk dihantar lagi..

Nyue said...

biasa la tu..kdng2 lappy nk sakit2 gak..ehehhehe

adyna said...

saya nye netbook pun kena anta repair tak siap sampai skrg uhuh

Kak rose said...

netbook akk pun baru anta cuci..tapi tak OK lagi..huuhu.nak kena anta cuci sekali lagi..

Nida said...

Komputer saya ni pun rasanya dah tiba untuk dicuci..

p/s: maaf lama tak menjengah.. tengah sibuk mempacking barang :)

Cik Anita said...

setahun sekali biasanya kalau Nita nak cuci laptop ni..bg ringan and update apa2 yg patut..hehe.. lepas ni dah ringan, makin laju lah Kak Atie update belog kan.. hee

ekinashikin said...

dah time dia kak atie..hehehe..

Zana Adieyza said...

biasalah kak tie.. laptop lama zana, 4 bulan sekali masuk wad.. hihihi.. tp masih bertahan walaupun dah 6 tahun zana beli..

UmmiSyarni said...

laptop ni kena rajin defrag akak.
xpe2.rest kejap.jaga mata.hehe...

Wanieys said...

owh laptop sakit yer kak...dia pun nak rehat la tuh hihi

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™