Monday, July 30, 2012

Penghantaran Pertama Pemanggang Ajaib

Salam.
Alhamdulilah, rezeki atie...ada yg berminat dgn pemanggang ajaib yg atie jual ARITU.
Pada Jumaat lps merupakn penghtran yg pertama ...kelam kabut gak sbb pertama kali bizkn?
Ada yg PM kt FB
& ambik sendiri(area Ipoh) sebyk 3 unit.Syukur sgt2...

Number Tracking PEMANGGANG AJAIB(27/7)

Kak Lin-dah send no tracking(lupa lak no)
Siti Khairiah--EM264643856MY
Jamilah-EM264643745 MY
Rosmawati-EM264643723 MY
Lea-.EM264643768MY

Kpd yg dah berurusan ngan atie...TERIMA KASIH.Semoga semuanya berpuashati & slmt sampai hari ini.

p/s:InsyaAllah,ptg nanti pon ada penghtran lg.Alhamdulilah.

BERMINAT?PM ATIE YA...

43 comments:

Cheq Sue said...

kak atie... saya minat gak nak tahu ni, tapi xde FB...boleh x akak hantar ke email saya kemren0104@yahoo.com

saya boleh ambil di ipoh, agak2 di area mana ya?

wany said...

brapa hrga nyer nie

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

CheqSue#...k.atie dah email

Wany#...RM110(tidak trmasuk kospost laju)

syiela said...

tahniah kak atie.. moga terus success

Antan Bertingkah said...

Akak dah ada pembakar macam ni, tapi redempt yang cosway.... yang ini lagi murah rasanya...

Azi said...

alhamdulillah rezeki bln posa...
smoga succes ye kak tie

Acik Erna said...

alhamdulillah..rezeki atie

FnF Simple Life said...

Alhamdulillah... rezeki... semoga sukses bisnes... tgk ikan bakar kat entry bawah tu pun punya laaa cantik kejadian... hatipun terpikat dengan pemanggang ajaib ni... kt jepun takde masalah nak bakar ikan sebab stove dia siap dengan pemanggang...org jepun suka makanan bergrill... tapi bila balik Msia nnt mesti nak kena ada gak pemanggang ajaib ni... ;)

PinkUmmi said...

alhamdulillah murah rezeki kak atie...

umi's cup cake said...

Salam Kak Azatie,
siti dan jamilah dah terima pemanggang tu..terima kasih banyak2

Che Rosliza Che mat said...

Rezeki di bulan posa kak tie...Semoga sucess dalam berbisnes...

QasehnyaRania said...

wah..kelazzzz akak...;)
semoga bertambah lagi nanti :)

Asmara said...

wah kalau dekat nak jugak order ni. ;D

adyna said...

wah bagus nie kak atie ;)

Cho Zila said...

macam menarik .... suka gak kalau bab ikan bakarni...

Qasey Honey said...

wah rezekit tu kak Atie...bpe reganye tu...khas utk ikan sje ker kak...dh lama juga bkenan tp bajet lum ade lg...hehe

ieda said...

wahh dah ada yg order ... hurmmm tergoda jugak nie ;)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. makin maju biz kak tie ;-)

umiyumi said...

Salam Kak Atie,
wahh biz pemanggang ajaib? bagus tu.. semoga maju hendaknya biz kak atie ni. :)

Princess Solehah said...

mmg best guna pemanggang ajaib ni k.atie :)

yanti isa said...

Alhamdulillah rezeki atie di bulan Ramadhan

Kak yon said...

tahniah atie. moga sucses berbiznes..rezeki ramadhan tu :)

izahdaut said...

akakk.. ni sama ke yang dlm iklan tv tu? hehhee.. terpengaruh gak sya nengokkan ikln tu.

slmat berpuasa ye kak atie

Wanieys said...

alhamdulillah...murah rezeki kak atie :)...selamat maju jaya yer kak

eB said...

alhamdulillah. suksess... :)

Ucu Faridah said...

as salam azatie...

tahniah3....semoga business atie berterusan dengan jayanya...

Ummi Iman said...

Alhamdulillah. Success

Rahmah Ram Ram said...

as salam kak..meamng berbaloi beli pemanggang ni kak...saya dah beli satu..multipurpose..semua saya letak dalam tu ..nak panggang kambing, daging, ayam semua saya guna dalam tu..harus miliki!!

SMK KERDAU said...

as salam kalo nk order 5 pemanggang ni bile boleh dpt yer?

gonggoku said...

boleh emel ke roza_azilla@yahoo.com
berapa harga skali dgn poslaju ke shah alam

Caviteyuki said...

saya memang berminat dgn pemanggang ajaib ni..ada stock lg ke?

Nadhilah said...

Assalammualaikum...
Ada stock lg tak? Saya berminat..
Email ke saya berapa harga dan pembayaran posnya...

nadhrn@gmail.com

Terima Kasih...

Aan Andes said...

Salam azatie, ada lagi tak? nak beli.. email me: aan.andes@gmail.com

Nurul Ilyani said...

salam,berape ye skali ngn postage?email sy : ilyani.ruslan@gmail.com

artemizaan said...

salam...sy beminat...email pls: 5zahs87@gmail.com

Miss Anuar ^^ said...

Kak, boleh tinggalkan nombor telefon tak?
Penghantaran ke KL ada tak??

Miss Anuar ^^ said...

kak,boleh tinggalkan nombor telefon tak??
Kalau penghantaran ke KL ada tak??

sunshine galaxie said...

ade stock lg tak.saye nk satu.di jb.email sy
sunshine_galaxie@yahoo.com

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

SMK kerdau..maaf lambat reply.Klu cepat bankin...cepat saya postkn.
Masih berminat?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Terima kasih kpd yg bertanya & singgah.Maaf lambat reply..

Atie dah htr email kpd semua yg berminat ya

nasyrah said...

email price harga borong
nasyrah87_girls@yahoo.com.my

atie yati said...

saya berminat nak dapatkan 1. boleh emel kepada saya x harga pemanggang nie dan kos posnya? terima kasih.

nhayati.100@gmail.com

.:Yana:. said...

saye pun berminat..
nak tanye harge & postage fee..
saye duk di putrajaya..

cherryroses29@yahoo.com

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™