Sunday, July 1, 2012

Segmen: Saya ada blog

Tadi jalan2 umah kengkawan..ramai yg join segmen yg dianjurkn oleh UMMI IMAN ni.Atie pon cam minat gak nk join...saje suka2.Mengimbau zaman2 mula berblog.


Sbb apa blog ini ditubuhkan?
Blog personal atie ni 'dilahirkn' sama dgn tarikh hari lahir anak sulung atie...mudah nk ingat.:D.
Sebenarnya blog ini dibuat oleh anak pompuan atie....
supaya ibunya tidak sunyi apabila 'ketiadaan'  dia & abgnya disbbkn kedua2 anak atie diterima masuk ke sekolah berasrama....Adik slps exam UPSR & anak llaki ke Shah Alam. 
Dari buta IT..
pelan2 atie belajar cara nk buat n3,masukkan gambar & mcm2lah pasal dunia blog ni.
Blog atie ini berkisar ttg 
keluarga ..byk citer anak2,resepi2 yg atie cuba & masakan harian atie.Kisah percutian kami sekluarga & tpt2 mkn yg kami kunjungi.
Trdpt jg info2 berguna tuk pembacaan pengunjung2 blog ini.
N3 atie diawal2 'kelahiran' blog ini..kelakar lak bila dibaca kembali..gambar pon senget2:D


Semuanya sebagai kenangan buat atie sekluaraga...

13 comments:

Wanieys said...

selamat bersegmen kak atie :)

Amie said...

Selamat bersegmen juga Atie...

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen kak tie..

Rizki Pradana said...

aku suka banget sama blognya..
isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Deq's Qienz said...

slamat bersegmen ya akak :)

yanti isa said...

atie mmg sesuai jadi blogger ..sebab rajin buat entry & rajin bertandang ke blog kawan2 ... Selamat bersegmen.

Azie said...

Saya ni budak baru belajar, banyak benda yang tak tahu dan kemudian kemudian baru faham apa itu back link, BW dsb.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Waniey & Amie...Terima kasih.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Che Rosecute..Terima kasih Rose :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Rizki Pradana..Terima kasih singgah & slmt berkenalan

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Deq's Qienz..Terima kasih.Jom join!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.yanti..xder gak kak,klu dtg angin malasnya tu..mmg senyap jer blog:D
Terima kasih singgah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Azie..k.atie pon sama gak,masih merangkak2 mengenali ttg dunia IT nie.
Sama2 kita belajar ya.

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™