Monday, July 9, 2012

Hadiah Telah Dipost

Salam semua.
Kemaafan atie pinta sbb trlewat nak postkn hadiah2 tuk pemenang2 Teka Teki atie dulu.Tggu ada yg lom htr detail la.....TP Alhamdulilah, dah slmt  post hari rabu mggu lepas.
Semoga pemenang2 dapat menerimanya dgn selamat & berkeadaan baek.
InsyaAllah.
Sekadar pemberian kecil dr atie,semoga ukhwah yg trjalin diantara kita akan terus berkekalan.
Aminnnn
Atie xdpt gtau awa2l ttg pengeposan itu.....sbb laptop masuk wadkan.Risau gak takut xsampai/telah dibukak.
Maklum la POST skrg cam 'kureng amanah sikit'(atie biasa kena..sampul dibukak/brgan dlm sampul diambil..)
Klu dah sampai..inform atie ya.Terima kasih
Terpaksa pinjam gambar Encik google lg....walhal gambar sampul surat hadiah tu dah disnap :(

27 comments:

admie said...

ye ke kak atie..takutnye..pos laju pun buat perangai tak senonoh mcm tu ke?

risau lak saya selalu pos barang customer..huhuhu..please advice...

Sari Yusa Ibrahim said...

Gitu ke, sy lom pernah kena lagi.. agaknya sampul koyak & barang jatuh kot.. tapi kalu guna sampul pos laju atau pos ekspress selalunya okey jer.. eiii.. seramlah pulak!

Amie said...

Tak sabar nak tunggu hadiah sampai... he he he hh moga selamat dalam perjalanan. Terima kasih daun keladi Atie!

Kesuma Angsana said...

wa seronoklah pada yg menang yek!

adyna said...

wah sonok nye dapat hadiah..tak sempat join teka teki kak tie ritu :(

cik ika said...

ta sempat join.btw congratz pada pmenang

ekinashikin said...

geram kak klu derang amik brg dlm tu...togel je dia tgl kan sampul kat kita...klu amik terus ok lagi..xde lah sentap hati sbb x tau surat tu ada..hehehe

Wanieys said...

wah bestnyer sapa yg dapat hadiah dr kak atie hehehe

Tihara said...

saya penah juga jadi gitu..pos laju lagi, dia koyak bungkusan..masa tu dapat novel, maybe dia ingat ipad kot....sabo je laa

Rai said...

sekarang memang risau nak guna perkhidmatan pos ni.. ramai yg tak amanah..

Deq's Qienz said...

syiokkk la mereka² yg dapat adiah tuhhh,,hehee..arap² smpay la yerr..

nuyui a.k.a miss YUI said...

xlama lg smpai la tu kan..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Admie..sama la jgk.K.atie dah biasa dpt hadiah yg trbukak sampul..koyak..barang kat dlnya hilang.
Yg sampai kat tgn k.atie..sampul surat kosong jer.Xder rezeki....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Sari..mmg sampulnya koyak...depa koyakkan nk tgk apa barang yg dihtr...klu cam mahal mmg habih lar..
Dah complain tp....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Amie...Semoga sealmat menyemberangi lautan :D
hadiah pon xseberapa..sekadar ingatan dr atie sebagai tanda persahabatan :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kesuma..Rezeki masing2....insyaAllah nanti buat teka teki lagikkk

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Adyna...ala ,k.atie main2 jer...teka teki tuk kawan2 :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Cik Ika..Terima kasih singgah ya

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ekin..betul tu,k.atie pon trkena..dpt sampul surat kosong jer.
Teruk betul perangai pos malaysia ni..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

waniey...Semoga selamat sampai ke tgn pemenang la hadiah2 tu.Aminnnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tihara..betul tu,poslaju pon perangai camtu gak :(

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Rai...mmg susah klu org yg xamanah ni..gerammmmm

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

DQ..mmg best dapat hadiah.harap2 camtu lar..risau gak

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Yui...semoga selamat sampai.

Che Rosliza Che mat said...

Hai! kak tie...CR nak tanya nie? kak tie nak tak edit blog contest kak tie tue...kan kak tie menang hari tue....nanti header pun saya buat jugak..Kak tie cakap jer nak kaler apa?pastu nak design camna?huhuhu dah banyak kali tanya nie hihihi(jangan Publish)

Afasz said...

nk hadiah gak.

kak tini (umialya) said...

yg akak punya terlepas ke tangan Ummu Muhammad, ia nak makan angin dulu sebelum kembali pada tuannya, hihihi..

apa2pun terima kasih banyak2 buat atie & ummu muhammad..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™