Sunday, September 9, 2012

HAPPY ANNIVERSARY UTK KAMI.


Salam & selamat berhari minggu.

Hari ini....9 SEPT 2012,
Atie & MyLaling menyambut ANNIVERSARY kami yg ke 17 TAHUN!
.Pantasnya masa berlalu...sudah suku dekat kami hidup bersama....mengharungi susah senang ,meredah onak duri  & menghadapi cabaran dlm mengukuhkn ikatan suci ini.
Alhamdulilah,
terus kekal bahgia hingga ke hari ini & semoga seterusnya begitu hingga ke akhir hayat kami.
Aminnnn
Utk suami atie..
Terima kasih menerima diri ini seadanya...terima kasih membahgiakn  & menjadi suami yg paling baik utk atie.
Sesungguhnya Abang satu anugerah yg trindah yg ALLAH berikn utk atie.
Semoga kita terus bahgia dgn kehadiran sepasang cahayamata....
tanda ikatan cinta & semoga mereka menjadi anak2 yg soleh serta solehah spt mana yg sentiasa kita doakn.
Aminnnnn 


P/S:Sebenarnya kad ucapan kat atas tu...masa kitaorg bercintan cintun dulu...tahun 1992.masih elok lg dlm simpanan atie sbb ia adalah memori indah kami dulu(jiwangnya atiekan?hihi)

43 comments:

izan mama mia said...

selamat ulg tahn perkahwinan kak atie..semoga ikatan nan suci ini kekal hingga syurga... aaamiin....jiwa-jiwang ngan suami..romantik selalu..bahagianyer.... so sweet kad tu kak atie...mestilah simpan..kan...

Mas Sani said...

selamat ulang tahun kak...

wahhh romantiknya...memang cantik dan elok lg kat tu...

lemongrass said...

Selamat ulangtahun yang ke 17 Atie and Laling nya.
Semoga sentiasa berbahagia berterusan hingga ke syurga.
We all pun akan celebrate our anniversary yg ke 17 tahun ni.

kak tini (umialya) said...

selamat ulangtahun atie, moga kekal buat selamanya, amin...

psssttt: gamaknya umur kita sebaya kot sbb tempoh ulangtahun hampir sama jer..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ummialya...Terima kasih.Aminnnnn

Agaknya larrr...atie pon mmg panggil ummialya jer..bkn kak tini :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Izan#

Terima kasih ya.Aminnnn.K.atie ni klu benda yg ada memory mmg suka simpan...sentimental gitu.

Walaupon dah 20 tahun tp kad tu masih elok sbb akka simpan dlm plastik..syggggg sgt!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Massani#

Terima kasih Mas...xder nya romatik..hihi.Cuma cam syg jer..kenagan masa muda2 dulu :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Lemongrass#

Salam Min..Terima kasih juga atas ucapannya ya
Semoga apa jua yg kawan2 doakn dimakbulkn oleh Allah.
Aminnnn

ieda said...

selamat ulang tahun yang ke 17 kak .. semoga perkahwinan bahagia selamanya .. dan dipanjangkan usia .. ;)

LinRosly said...

Assalamualaikum Atie Sayang :D

Dari FB Kak Lin beraya disini pulak...hehehehe, nk dtg rumah jauh sangat jadi singgah kat blog jer lah yer...Hik3

SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN PERKAHWINAN...Semoga jodoh kekal sepanjang hayat, bahagia sepanjang hayat, diberikan kesihatan yg baik didalam menlayari bahtera rumahtangga, diberikan kesabaran yg tinggi dalam mendidik anak2 semoga menjadi isteri yg mithali dan anak2 yg soleh dan solehah....insya allah...amin...amin...amin...ya robb...

Muaaahhhhhhhhhh....Ciuman dari jauh jer yer Atie Sayang...

Intan SRM said...

assalamualaikum kak Zatie
selamat ulang tahun ke 17
wah sweet 17th ni
semoga Allah kurniakan kebahgiaan selamnya hingga ke akhir hayat buat akak dan suami.
amin
dari Ummu.

Che Rosliza Che mat said...

Happy Anniversary kak tie...udah lama kak tie kawin...semoga kekal sehingga akhir hayat Amin...

Acik Erna said...

Assalam Atie..happy anniversary..semoga terus berkekalan selamanya

IntaNBerliaN said...

selamat ulangtahun kak tie....

masih elok lagi kad tu yer... pandai kak tie jaga.. :)

moga perkahwinan kak tie kekal hgga ke syurga :-)

Amie said...

Tahniah Atie and hubby.. moga kebahagiaan menjadi milik kalian berdua..kekal hingga ke syurga!

Qhaifa Nur said...

hepi anniversary buat Kak Atie dan hubby...........
sekejap dah masuk 17 tahun, tak sedar cepatnya masa berlalu...
apa-apa pun Nur doakan semoga akan kekal bahagia hingga hujung nyawa...

mama sara nur said...

hepi anniversary..ke 17
semoga kekal bahagia ke akhir hayat

QasehnyaRania said...

selamat ulangtahun kaktie=)
moga bahagia selamanya..
sama mcm su, suka simpan walaupon kad..kata kenangan..hehe

meh sini su belanja makan, nak...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/oreo-cake.html

nik ros said...

happy ANNIVERSARY sis.Alhamdulilah, dah 17 tahun dah.moga sis dan family sentiasa bahagia dan dalam rahmat Allah sentiasa.

Cik Ina Do Do Cheng said...

Selamat ulangtahun perkahwinan ye atie Moga bahgia dan kekal hingga ke hujung nyawa InsyaAllah.

Naz / Nadz COSK said...

Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 17 buat kak Atie dan suami. Semoga terus bahagia dan kekal selamanya...

izahdaut said...

happy ani buat akak n suami. semoga bahagia hingga ke hujung nyawa...:-)

Norzie hany said...

Happy anniversary atie....moga berkekalan hingga ke akhir hayat.

ummiross said...

happy anniversary atie, moga berbahagia hingga ke syurga.

Treatntrick Treat and Trick said...

Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan, semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat dan selamat lebaran Atie! Kak sihat2 aje...

fieda said...

lama saya tak singgah sini..selamat ulagtahun kak atie..moga kekal hingga hujung nyawa..

Kasih Salina said...

happy anniversary, semoga kekal bahagia selamanya..

kemma said...

slmt ulgtahun perkahwinan utk kak atie n husband..semoga bahagia ke akhir hayat..

Zie said...

Tahniah sis.. mudahan kekal keakisrnya...

aneem said...

selamat menyambut ulang tahun ke 17 akak..
anim arie nie heee sambut ulangtahun perkawinan pertama...
paperpown
anim harap cinta akak kekal hingga kersyurga bersama suami tercinta....

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy anversry sis... =)

Wanieys said...

hepy anniversary kak tie..
semoga ikatan perkahwinan yg dibina berkekalan hingga akhir hayat...Insyaallah

FnF Simple Life said...

selamat ulang tahun perkahwinan kak.. moga bahagia hingga ke syurga ;)

kakcik said...

Happy anniversary Azatie.

Semoga berbahagia bersama selamanya. :)

Nurul a.k.a Riko said...

Happy anniversary kat Atie..

Moga perkahwinan berkekalan sampai ke ahkir hayat. Amin.

tahniah!

umiyumi said...

Salam Kak Atie..
Selamat ulang tahun yang ke 17. wahh romantiknya masih simpan kad rindu tu hehe.. kalau baca kad dan surat2 cinta ni mesti senyum sorang2 kan? :)

Kesuma Angsana said...

tahniah moga kekal bahagia ye!

Rai said...

happy anniversary kak..semoga berkekalan dan bahagia sentiasa ye kak..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ieda#

Terima kasih ya.Aminnnnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

kak Lin#

Terima kasih kak lin atas doa & semoga doa kak lin utk kami dimakbulkn oleh Allah.Aminnn

Kiss tuk akak jugak...jauh tu ke johor.hikhik

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Intan SMR#

Terima kasih atas doanya..trharu akak.Aminnnnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Rose#

Terima kasih Rose.Aminn.Ha'ah dah lama melayari alam rumahtangga.
Alhamdulilah,bahgia hingga ke akhir hayat.

Masya said...

ASSALAMUALAIKUM...
MAAF LAMABT WISHH...
MOGA BAHAGIA, KEKAL KEHUJUNG NYAWA.. HINGGA KESYURGA...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™