Saturday, September 8, 2012

KE KL..

Salam
Selamat berhari mggu semua...g mana arini?Pastinya menghadiri open house disini sanakan?Gantung peyok la ya....
Ptg semlm atie ngan MyLaling g KL...ada hal sikit tp xnginap la...blk gak mlm tu.Kami sampai ke perak kul 12lbh...
ngantuk?jgn citer la..penat dah molot ngunyah mcm2..hihi
Alhamdulilah...
selamat sampai gak keumah...kat jln ada lak accident berlaku..kete ngan motor.Ambulance lak kami jumpa ontway ke tpt kemalangan.
Semoga selamat la pemandu & penunggang..
 Dah sampai KL!

 Area KL..kul 6.30 ptg...JAM teruk!

Yeaaaaa...dah sampai tpt tujuan kami!

8 comments:

ieda said...

kalau ke KL ujung minggu memang letih aar .. jem kak tuu x tahan huhuhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ieda...betul tu,klu ke shah alam lg teruk!

Kasih Salina said...

salam zatie,kl-perak-kl dekat jer kan..ok la tu blh blk ari jer..hihi..btw, kita follow sini tau,no:936

TeacherAzimah said...

salam kak atie... wah ada projek apa ni kak? hehehe

Aju Mohit said...

Beberapa minggu ni mmg jem kak atie, ramai yang open house jugak agaknya. Selamat hari raya buat Akak and famili!

sal ya said...

naik kereta ke kl mmg 'best'. ngeee...

Che Rosliza Che mat said...

Kak tie ke kl...dari perak ke kl tak adalah penat sangat hihihi...Kalau dari KL ke Terengganu memang penat kikiki

Kakzakie said...

Kalau jumpa accident terasa ngerikan atie. Hari minggu mana-mana pun jem.. tambahan lagi banyak open house sana-sini..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™