Tuesday, September 25, 2012

Mood Dah Ke Laut

Salam.
Skrg blog contest dah sunyi sepi jer....menjak puasa aritu dah malas nk join mana2 CGL.camna tuh?Klu korang singgah ke blog azatiesayang-contest...
tinggai 1 jer banner GA kat sidebar yg atie join!
Teruknya kan klu udah malas.harap2 lps ni...atie semakin rajin join CGL & semoga ada la rezeki atie & anak2.
Bkn apa kdg2 bila atie dh menang...
xder lansung hadiah yg dihtr pd atie..walhal dh send detail.
Atie bkn la berharap sgt hadiah2 tu tp klu dah berjanji...
haruslah ditepati.
Cuma bg atie...klu hadiah tak dihtr/tak sampai ke tgn atie..
Mmg bkn rezeki atie dah...redho ajelah ya.


Klu rajin...meh la singgah blog CGL atie yg dh bersawang tu..klik la apa yg patut.(^_^)

21 comments:

syiela said...

betulkan... kita join sebab kita suka hadiahnya tup tup tak dapat. kdg2 tu frust la juga

Miza Yusof said...

salam kak atie. sejak 2 3 hari miza kembali aktif dalam dunia CGL, CGL sekarang dah tak macam dulu. Syarat kemain banyak like sana like sini follow sana follow sini. hadiah ciput jek. Kalau syarat yang dikenakan tu berbaloi dengan hadiah takpe jugak, ini tak.

dah tak macam dulu dah. sekarang ramai kanak-kanak yang buat CGL nih. Taktau mane dorang dapat sponsor kemain ramai. huhu

Kesuma Angsana said...

KA jrg juga join GA ni ikut mood hehe

JaSSNaNi said...

hehehe.. kalau nani lagi ler malas skrg ni... blom ada mood nak join mana2 contest.. sian kan.. dapat adiah best.. nak join malas.. hehehe

NasZ said...

sekarang ini memang nak join GA pun dah susah. Macam-macam syarat dorang nak. Isk2.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

kak tini (umialya) said...

setakat ni tak pnah lg miss adiah yg teman2 janjikan cuma mood nak join agak ke laut..

tiefazatie said...

salam kak atie..ifa pun lama dh xjoin2 nie..xde masa nie..hee

adyna said...

SUSAH NAK BACA FIKIRAN ORG KAN..SAYA PUN PERNAH TERKENA SEKALI..SO MMG DH KURANG NK JOIN..

P/S: KAK TIE MAKAN VIT SHAKLEE OK X??? DAH GTAU EN BABAH DIA CAKAP TRY LA KALU OK ;)

adyna said...

SUSAH NAK BACA FIKIRAN ORG KAN..SAYA PUN PERNAH TERKENA SEKALI..SO MMG DH KURANG NK JOIN..

P/S: KAK TIE MAKAN VIT SHAKLEE OK X??? DAH GTAU EN BABAH DIA CAKAP TRY LA KALU OK ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Syiela#

hadiah kecil/besar bkn ukuran...tp keikhlasan hati & jujur adalah sgt penting serta amanah:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Mizayusof#

Betul tu!Umo 11 tahun pon ada buat GA tp klu bebudak yg buat....k.atie malas nk join:)
Tu la yg kena LIKE sponsor tu yg xlarat rasanya.....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

KA#

Sbb ikut mood la..blog contest atie dah bersawang.harap2 pasni...rajin larrrr:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

JassNani#

Klu tgk hadiah best...kena kuatkn semangat g join la!Mana tau rezeki kan?
cayukkkkkkk Nani!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

NasZ#

Mmg brmacam2 syarat diberikn....yg kena follow & LIKE berderet2 sponsor!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ummi Alya#

Atie byk gak yg trmiss hadiahnya TP malas la nk bising2.
Bg atie dah xder rezeki la.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tiefazatie#

Ifa sibuk brkeje...mmg jarang la nk join.Blk keje dah penat:)

Nisa Greennnpanda said...

btul kate miza tue kak atie..
GA skrg byk yg kne like2 sponsor tue.. sy tgk geng2 yg biase join CGL cam akak n yg lain2 pun dh xbrape nk join, kn.. >_<

sy nie bile rajin je join.. kalo akak ade mase free, join aa GA blogshop sy, ngehehehehe.. XD

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Adyna#

Betul tu...k.atie rasa byk hadiah yg k.atie xdpt walhal dh bg detail semua:(

ha'ah k.atie dah mkn vitamin C shaklee tu..sbb kulit akak kering jer.Lps mkn tu...kulit jd lembap & cerah(^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nisa#

Tu la ramai yg dah undur diri dlm CGL ni...kdg2 xder masa nk join
Kdg2 yg kena LIKE & follow sponsor yg berderet tu xlalu nk buat.hihihi

Che Rosliza Che mat said...

betul kak tie...saya pun banyak jugak menang...hadiah tak sampai2...pastu mood ke laut...Sekrang nie kalau anjurkan GA ramai sangat sponsor...sampai 10 orang lebih..

fieda said...

kak atie..dulu kita fanatik betul kan join ga..hihih..sekarang mmg dh mals betul dh..terabai sudah blog ga tu..saya sendiri dh lama tak jenguk..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™