Thursday, September 6, 2012

Penghantaran Selepas Raya.

Salam.
Alhaamdulilah,masih ada yg mengoder PEMANGGANG AJAIB yg atie biz ketika bulan puasa aritu.Kpd yg telah berurusan dgn atie...terima kasih diucapkn.
Lebih-kurang...atie minta halal ya.
Semlm 4 biji PE,MANGGANG telah selamat atie post ...utk penghtrn ke kelantan,KL & Johor.Semoga selamat sampai ketgn customer.
Terima kasih gak kat MyLaling...yg sentiasa bg sokongan & menbantu atie....tlg htr ke pejabat post & membungkus sama.
Seperti biasa la, adat berniaga...pasti ada dugaannya.Peristiwa ni berlaku ketika bln puasa hari tu...sorang customer xdpt pemanggang ni sehgga mggu ni.Walhal atie dah post pd 15/8!
Atie mmg risau...
suh adik cek kat pejbt post laju nk tahu siap penerima bungkusan pemanggang ajaib yg atie post.
Rupa2nya bungkusan tu dh sampai pd 16/8 TP  ada kwn opis customer yg tidak amanah.
Dia yg sign...
tp bila ditanya MENIDAKKANNYA...bila customer tu ckp nk sembhyg hajat br dipulangkn dgn keadaan kotak yg sudah rosak teruk TP PEMANGGANG masih ok.
Alhamdulilahhhhh...
ada jgk manusia yg camtukan?Semoga 'DIA' insaf la kan.
Pada yg berminat nk order pemanggang ..leh la email/PM atie ya.

9 comments:

Myra Jay said...

Semoga semakin maju ye kak Ati... :)


BTW tahniah menang tempat pertama, siap dapat dress lagi, syoknya ;)

Falsya said...

nnt bile umah dh siap dapur dh kene start berasap falsya carik kak atie..hehehe..

Qhaifa Nur said...

permintaan yang semakin meningkat...
alhamdulillah......

Kakzakie said...

Suka pulak kakak bila biz atie kian menjadi. Memang kena ada kerjasama atie baru seronok..

Tihara said...

ooo pemangganng ni..yang saya jns lain but nice la akak :)

|| NaFiRaa || said...

ade jugak org cam tuh kan~ pelik betol~

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Perniagaan yang agak maju sebab tu laa ada yg berdengki...

Amie said...

Sib baik Atie cepat bertindak... kalau tak dah bertukar miliklah pemanggang ajaib tu ye Atie...

ieda said...

semoga maju jaya kak ! .. ;)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™