Sunday, September 2, 2012

Kenduri Di Chemor

Salam & selamat berhari mggu semua.
Tghari semlm atie & MyLaling g ke majlis perkahwinan sepupu kat Chemor perak....xpernah sampai lg tpt ni.
Kami disertai oleh 3 biji kereta....anakbuah Mylaling 2 biji kereta & kakak ipar sekluarga.Seblm ke Chemor kami singgah kt umah Abg ipar kt Ipoh  yg akan sama2 menyertai kami.
Bestnya g ramai2 camni...tp cam sedih la jgk sbb Adik xder bersama cuma anak llaki jer yg masih bercuti lagi.
Mmg bersakan mkn nasi minyak...sbb dh lama xg kendurikan!.Kat sana family MyLaling berjejak kasih la pulak....maklum la pyh nk jumpa,masa kenduri la br jumpa semula.
Paling happy MIL atie la...
walaupon trpaksa berpapah klu nk jln tp gembiranya dia bila dpt jumpa anak sedara,sepupu sepapat,anakbuah belah2 sana...
Kami blk pon dah ptg...
ingat nk singgah umah Apak jap tp 3 biji kete yg berkonvoi ngan kami tu,tak tau jln nk blk ke BD.Hadoiii...
Trpaksa la cancel nk blk kg...jenguk Apak.Sampai kat umah...kelam kabut atie masak sbb MyLaling & Abg dh lapar semula.hikhik


 Pinggan atie...nasi campor2


Sedap CC nih!



p/s:Ada kenangan lucu berlaku pd atie kat sana...nanti atie citer ya.Aduiii..malunya!

12 comments:

Amie said...

Apa yang lucu tu Atie... teruja nak tahu ni... bestkan dapat jumpa sedara mara!

Angah said...

wahhhh siap makn kenduri lagi,bestnya...

syiela said...

terliur tengok cc tu.. nyum nyum

ieda said...

memang teruja kan bila dpt jumpe sedara mara nie .. mood raya masih ada lak .. paling best !

QasehnyaRania said...

sama la..
su pon ghaya hari tu p mkn nuri jga.. 2 tempat...

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum kak Atie..

Selamat hari raya aidilfitri kak. Maaf zahir dan batin ye.

Kak, raya ari tu, Naz pun ada singgah Chemor gi raya rumah kawan lama on the way ke taiping..First time gak sampai Chemor tu..

Kesuma Angsana said...

mmmg musim raya ni musim2 kenduri juga kan!

anitadiana said...

musim cuti ne mesti banyak majlis,kan...mesti seronok...

Bulan Syurga Firdausi said...

memg byk kenduri skrg ni....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya suka gi kenduri, tp sejak ada baby ni malasnya saya nk layan dia melasak. baru semalam mkn kenduri.br dua suap dia dah mula berjalan sana sini...hihi.tak kenyang umminya menyuap

nuyui a.k.a miss YUI said...

chemor..dekat dh tu..hihi

IntaNBerliaN said...

cemor kat mana ni kak tie.. dkt dh dgn umah paren sy tu.. hihii

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™