Thursday, May 23, 2013

Cuti Persekolahan Bermula

Salam semua...
Bestnya  arini sbb kedua2 org anak atie balik bercuti!..
Pasni riuh rendah la
umah atie ngan  suara anak2,Emm..biasa suara atie ngan anak pompuan jer (^_^)).Biasa la hero2 kat umah ni 'berat mulut semua).hihi
Mungkin atie akan jarang dpt beronline
Tp akan cuba buat n3 publish post supaya blog ni tak sunyi sepjg cuti persekolahan nanti.
Maklum la...masa ibu depa byk kat dapo jer .
Sat lg nk g ambil Adik kat asrama...
Kali ini kami trpaksa 'berpisah' utk ambil anak2 kat asrama...sbb cuti serentak!
MyLaling dah bertolak pukul 8 pg tadi
 untuk menjemput Abang(anak llaki) kat asramanya & atie pula akan menjemput Adik kul 2 ptg nanti.Semoga slmt perjlnan kami semua pergi & balik.
Aamiinnnnn

4 comments:

Nad MamaZN said...

Bestnye anakanak berkumpul kat umh :)

Sury Abil said...

Meriah kan klau semua dh ada kat umh...mesti mama nya masak yg sedap2 nnti tu...selamat bercuti lah ye...:-)

Kakzakie said...

Kakak busy kerja tak boleh nak tolong ambik anak atie. So abang yg ambil dua-dua sekali walau sekolah/asrama tak sama. Nak buat macam mana salah sorang kena tunggulah sampai papa dia sampai.

Seronok bila anak kumpul kan atie:)

nik ros said...

best la. mesti skarang dah meriahkan :)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™