Tuesday, May 14, 2013

Ke AMAN JAYA

Salam semua..
Ni kisah beberapa mggu lepas...
kisah anak llaki atie lar.Aritu blk kg naik bas....nak blk asrama pon nak naik bas gak..walhal dia tak tau,ibu-ayah dia risau bkn main nk lepaskn dia naik bas.
Trpaksa la jgk ikotkn.....
blk ngan kwn.asalnya nak beli tiket kat T,Intan jer tp tiket habih la pulak!.
bas seterusnya xder lak !
Last2...
trpaksa g Ipoh,naik dr sana jer.Terima kasih la pd adik atie yg bersusah pyh belikn tiket dulu kat Aman Jaya seblm kami sampai ke Ipoh.
Bkn apa takot tiket habih lagik!
Nak g Aman Jaya..tak tau la pulak.Call Adik suh tggu kat Medan Kit
Hadoiii....
mmg  kakaknya ni menyusahkn sungguh dia aritu.Sampai gak kami kat Aman jaya kul 2.30ptg,sempat la naik bas(kul 3ptg).
Seblm naik bas....
berbakol2 la nasihat ibu-ayah kat anak bujang nan sorang ni.Risauuu sungguh!
Alhamdulilah,bila dah sampai Abang Call ..lega rasa hati.
Firstime sampai kat Aman Jaya...
Besooooooo!
Lps bas Abg bertolak..br la kami balik ngan family AdikSinggah mkn2 kat food Court bawah Maidin tu
Tak nyoping pon..sbb nak cepat balik ke BD
InsyaAllah,klu g Ipoh lg...leh soping (^_^)




Atie ngan Mylaling mkn nasi kerabu...5 henggit ko...!

6 comments:

ieda immi said...

seronok jalan2 ..
nampak lak nasi kerabu sedap tuu
kak seyess ieda dah lama x pekena nasi kerabu ;)

JaSSNaNi said...

assalamualaikum atie...
wahhhhh mmg besor yer... di sini lah adik nani pun cakap... mydin ipoh, mmg besor katanya.. hari tu lalu balik KL lepas mengundi, mmg nampak mydin ni tepi h.way je dia.. kan.. lenkali kalau ada masa boleh singgah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,best gakla amanjaya tu..

IntaNBerliaN said...

saya br g sekali... xcited je.. besoo n cntik.. hihii

dr umah saya, 15 minit je kak tie... eh, dr umah parent saya kt cemor :)

Yana Shaiful said...

Yana xsmpai g mydin mall ipoh..mmg beso..nasi kerabu 5 hengget..harus mkn smpai menjilat pinggan hihiii

Azi said...

DULU MASA DUK ASRAMA MMG AZI TIAP KALI BALIK ASRAMA MMG NAIK BAS. TERINGIN MAK AYAH HANTAR MCM ORG LAIN TP MEMAHAMI MAK AYAH TAK DE KENDERAAN. TP TU DULU, ZAMAN SKRG SUH ANAK PI SENDIRI MEMANA MMG BAHAYA....

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™