Saturday, May 4, 2013

Semoga Dipermudahkan..

Salam semua..
Masing2 dah balik ke kg utk mengundi ya?Semoga korang slmt sampai ke destinasi masing2.
Atie nak mengucapkn selamat menunaikn ibadah umrah...
kpd pakcik & makcik MyLaling yg berangkat semlm.Tak sempat pon nk menziarahi mereka...cuma dpt call jer utk mengucapkn slmt jln.
Tak lupa utk rakan2 blogger 
yg turut menunaikn umrah pd hari yg sama....trutama utk Admie Shuhada.Seronok dia pergi sekluarga trmasuk anak bujang keciknya...Wazif.
Doa atie...
semoga kami  sekluarga akan dpt menjejakkan kaki ke sana juga satu hari nanti.
Aamiin

10 comments:

Kakzakie said...

Tak dapatlah mereka mengundi ye Atie. Moga mendapat ibadah yg mabrur..

Aishah Jahirah said...

saya xlik ngundi....bertugas...slmt mengundi...

Azi said...

husband smlm balik klntn tp patah balik jln jem giler..

* kak ati sy baru perasan yg url akak guna sg eh

Sally Yatiey said...

Selamat mengundi ;)
Semoga dipermudahkan

Yantisa said...

selamat mengundi . Insha Allah akan datang jemputan daripadaNYA nanti. Akak dulu pun teringin sgt nak pergi bila tengok adik2 akak dapat ke sana . Akak selalu doa agar DIA jemput akak ke sana dengan apa jua cara sekalipun . Tup-tup adik dan ipar akak dimurahkan rezeki dan diaorang hadiahkan akak peluang ini sebagai mengenang budi akak pada diaorang . Yang lebih mengejutkan abang misai pun dapat sama . Syukur Alhamdulillah .

Nieda ramly said...

musim umrah.
semalam pun jumpa org kedah yang baru balik umrah di R&R Bukit gantang.

Azi said...

salam k.tie.. maksud sy url akak http://azatiesayang.blogspot.sg/. sy tengok kat dashboard nuffnang bahagian referal tu. then bukak mmg akak nyer blog. tapi guna yg url ni pun boleh http://azatiesayang.blogspot.com/

bila check balik klu tukar .com ke .sg kat belakang tu mmg akan ke blog kita rupanya..

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan kita juga dapat jejak kaki ke sana

nosembilanbelas said...

amin...

Cho Zila said...

sepupu sayapun ke sana masa pilihanraya.. nak buat camnerkan dah daftar takkan nak cancel...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™