Thursday, May 9, 2013

Terima Kasih NAD

Salam semua...
Baru mlm ni sempat buat n3 ttg hadiah yg atie terima dari NAD....hadiah pemenang Giveaway SEMPENA BESDAY MAMA ZN...ada rezeki atie kat situ.
Alhamdulilah,sbb atie suka kumpul FM!!
Hadiah tu dah lama sampai kat Pjbt Post tp...atie jer yg xsempat2 nak ambik
Last2 atie call Pjbt Post....
 suh htr semula la...malas nk g sana(^_^).Terima kasih En. Posmen!
Dapat FM Melaka...
Dulu2 masa bujang selalu la g melaka(Abg Ipar org sana)
Tp masa tu blm 'trjerumus' dlm kumpul2 FM ni
Klu tak dah lama rembat bykkkkkk...
Kpd Nad...terima kasih ya


 FM melaka yg sgt cantikkk....

Korang blh terjah umah NAD MAMAZN yg always smile kat SINI

7 comments:

LYAfrina said...

wahh.. tahniah kak..

Nieda ramly said...

TAHNIAH...koleksi bertambah

Nieda ramly said...

TAHNIAH...koleksi bertambah

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah, selamat sampai pun :)

kasihredha said...

Cantikkk

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah sis..rezeki..

Masya said...

alhamdulillah selamat sampai, sy pun dapat juga.. x sempat lg buat entry...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™