Wednesday, June 8, 2011

Anak-Anak & KFC

Salam semua....1st atie nak ucapkn TERIMA KASIH pd yg telah sudi VOTE atie.Korang mmg best sgtttttttt..!!Klu ada rezeki atie & anakbuah...ada la.Yg penting korang suport atie.....
Okeylah, arini nk citer pasai semlm gak.Kami g Teluk Intan sbb nk beli brg2 sekolah anak2 kat STL yg famous tue.singgah makan kat Teluk Intan(sbb tue x msk semlm).Baliknya pula singgah kat KFC Hutan Melintang sbb nk tunaikn Voucher KFC yg atie menang GA dulu.mmg tggu anak2 blk br tukar.Bkn main sonok masing2 dpt sekotak sorang,xmkn kat KFC sbb dah kenyang mkn kat Teluk Intan,Alhamdllh.
Nie la voucher KFC yg menang aritu..makasih penganjur!
KFC di Hutan Melintang..
KFC sampai rumah!!

11 comments:

aDieyZa said...

hadiah GA yg sgt best!!

alinac lover said...

best nya dpt kfc

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh,.dpt GA siap tuggu anak2 lagi,.seronok sgt la tuh diowng makan kfc,.=)) rezeki,.

bobhandburry said...

Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam adieyza...Alhamdllh mmg best hadiah GA tue.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yong..nk ajak yong mkn KFC..dah pinisss lak!.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nurul,Alhamdllh,rezeki anak2 k.atie.

Imaan09 said...

salam kakak..
mintak details skali lagi utk penghantaran macaron..(adiah GA).. my sis terdelete sbb masuk spam.. kak atie antar g cni ye.. faznyzah_12@yahoo.com

MAAF BANYAK3.. sbb lambat..tq!

aNiM said...

sedapnya hadiah GA :)

err..cepat bagi details tu kak.saya dah mimpi2 macaron ni tak dapat2.hahaha.

deqlis said...

hadiah GA sedap di makan hehe..


Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.
NAK MENANG IPAD2? KLIK SINI

Kaz said...

Salam Kak Atie, sorry Kaz tak sempat vote pun lg kat Kak Atie. Boleh vote lg ke sekrg ni? Tgh busy sgt2 sekrg, tu yg tak sempat tu.

KFC tu feveret anak2 Kaz, especially Wildan.

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™