Monday, July 18, 2011

Kuih Talam Suji

Salam semua...slmt mlm.Baru sempat nk buat n3 baru....Semlm kami g ziarah anak llaki atie diasrama.Alhamdllh,dia sihat.ada la jajan atie msk tuk anak llaki atie tp xsempat nk snap lak.
Minum ptg kami ptg tadi adalah kuih talam suji...dah lama tingin nk buat,akhirnya ptg tadi trtunailah keinginan nk buat talam suji sendiri.Disbbkn dpt byk,atie htr separuh loyang ke umah MIL.harap2 MIL suke.

13 comments:

LinRosly said...

Assalamualaikum Atie..


sedap nampaknya talam suji tu, cantik warnanya...Kak Lin suka :)

anymz said...

akak suka talam suji..tepung suji tu dah lama dok lam kabinet.belum akak buat2 lagi.entah2 dah expired tepung tu..hehe

Terima kaseh atie atas doa untuk adik akak tu..amiiiiiiin insyaAllah semoga di permudahkan segala urusan.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.Lin..apa kabar?atie pon dah lama xsinggah kat umah kak lin.Jemput mkn kuih talam suji..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.anim..camtu la ngan atie..dah beli pastu lupa...dah expired.Beli lagi...mmg betul2 buat,syg lak klu tepungnya dh expired lagi.

aesh came said...

Salam kak, hehe sedapnye nampak kuih talam ni~ sy kurang pndai buat talam2 ni tp mkn mmg sedap kan~ hehe

Kalau akak boleh bg ukuran anak akak bgs jgk utk sy survey size, kalau nk tgk yg t-shirt muslimah dewasa ada size Xs, bdn kecik ok jgk pkai. just for your info~ TQ.

aesh came said...

BTW iman nama anak sy, hehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aesh..hikhik..maaf,ingat nama sendiri.

Amie said...

Atie,
terubatlah rindu dah dpt jumpa anak ye....
sedapnya kuih tu...suka warnanya yang kelihatan manis menawan...kuning & gelap..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.amie..firstime buat nih!.Alhamdllh,menjadi...

HomeKreation said...

Salam Atiecayang. Nyum2 kuih fevret Along niiii...

Wattie said...

Salam Atie,
Huluq mai talam suji tu kat sini sket.

aesh came said...

Salam kak, no hal.

Klu x boleh nk agak size tu I think better go for muslimah-t tp yg size kecik, anak akak tinggi mana? Customer sy yg bdn kecik2 amek size Xs/s okey.

norlie said...

sedapnya kueh suji ni..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™