Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday #2

Comelnyaaa...cam tingin nk baby lagi.hihi

11 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tgk gambar baby2 nie mmg gerammmmm.cam tingin lak nk dpt baby lagik tp...rasanya dh xder rezeki kot.Adik pon dah bsr.....layan anakbuah ajelh...

mama ainnurzariff said...

salam kak atie..rase boleh lagi tu kak..mak saya dulu besalin adik bongsu mase umur die 45tahun...heheh..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

hikhik..umo k.atie lom lagi 40,tapi k.atie dah 3 x gugur...rasanya dh xder rezeki agaknya.

Amie said...

atie,
sonok kalau dpt main2 dgn baby... terapi yang baik utk kita tu..., kak amie pun kdg2 rindu zaman anak2 kakak masa diorg kecik2 dulu....rasanya cepat sgt masa berlalu....

Sheila Shafeareen said...

salam Azatie heheh tegelak sanay ni...mmg cute le pic ni......same le kita ank2 semua dah besar panjang..yg sulung pun dah bujang...tetiba ada rezeki thn ni lahir si kecik ni haaa bby Areen..sekrg semua org tumpu kat dia...best pulak buat teman bemain time semua x ada di rmh...penyeri keluarga tu...alhamdullilah...rezeki

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.Amie..betul tue.bila anak2 dh bsr & tinggai berdua jer kt umah,tingin nk anak kecik lg.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Bestnya sheila..ada anak kecik lagi.mmg sonok kan ada kawan sembang2.best borak2 ngan budak kecik nih!

deqlis said...

geramnyer sis tgk baby nie..bila nak dpt baby nie??? doa2xkan laa ada rejeki sis thn depan ke..kuar 2 terus..hihi...


Femes ke nama saya?
review Mr.Popper's Penguin
dah jumpa cikbintang

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis..semoga ALLAH kurniakn zuriat tuk deqlis nanti.amin.

lagenda said...

hahahaha..sama plak mcm mak. Tgk baby je, terus tingin nk baby lg!!

Geram gila tgk pic baby2 nih..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Mak..mmg comeiii kan?

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™