Thursday, February 24, 2011

Korang Suka Tak Kopi Nih??

Banyak2 minuman kopi...atie suker minum kopi PEARL brand POWER ROOT nie.dari dulu..zaman klu beli 1 peket bsr dpt 1 cwn yg comei pelbagai kaler...byk gak atie kumpul & byk gak yg pecah dikejekn dek anak2.....ibunya punya lar syg.tapi klu mlm2,jgn la cuba2 minum....alamatnya xtido2 mlm la.sbb pernah berlaku pd atie.mata trbuntang jer....jam dh kul 2 pg!.kononnya nk minum minuman panas...bancuh la kopi nih!.1 paket bsr nie,atie minum sorang jer(lama gak nk ngabihknnya)...MyLaling Xmo minum....katanya tuk org pompuan jer..hikhik.(kan ada tulis kt luar paket..campuran kacip fatimah..).walaupon harganya mahai sikit larrr...tp sedap!

13 comments:

Princess Nur said...

nur pun suka minum kopi ni..sedap! tapi harga dia mahal la sket kan :)

Suara Hati Ini.... said...

xminum kopi..pening...

DJ Dayang said...

suke2...my fav. esp yg ade collagen...mmg sedaaap!

kak Erna said...

assalam atie..akak pun tak minum kopi..dan semua jenis minuman panas tu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam Nur,Suara hati ini, DJ & kak Erna....ramai gak peminat kopi nie yer!.nape lar dh xdpt hadiah cawan tuh!..comeiii jer kan...

ieda said...

dulu suke kak .. skrg kurang dah minum sbb x silap saya ada artikel btahu minuman nie banyak caffien dia .. tapi dah x ingat yg mana ..

Sofya said...

saya suka juga..
tapi minum kat opis ja..
balik umah tak ingat dah nak bancuh2 air kopi ni.. he3

Sofya said...

saya suka juga..
tapi minum kat opis ja..
balik umah tak ingat dah nak bancuh2 air kopi ni.. he3

Suzi said...

salam kak atie...sy suka minum kopi tapi jarang2 minum kopi sbb takde geng kat rumah ni. dan tak pernah try kopi ni lg...kena try juga ni..sedap ye...

indahhouse said...

Salam kak azatie,
Sukanya lihat perl cafe. dulu suka minum masa bekerja. memang tahan ngantuk. badan pun bertenaga sepanjang hari. tapi skrg dah tukar radix. rindu pulak kacip fatimah. hehe...

Atiey said...

mummy kalau bancuh kacip ni mesti dua bungkus..sebab lagi pekat n power......hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam Ieda,Atiey,Suzi,indahhouse,sofya..jommmm kitaaaa minummmmmmmmmmm!!

kakyong said...

dulu saya suka.. skrg ni tekak mcm reject jer.. cawan2 comel semua dah pecah anak2 buat... la ni saya minum sphyru coffee

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™