Wednesday, August 17, 2011

BANNER & WATERMARK ATIE!

Salam semua.maaf la lama menyepi diruangan blog ini...biasa la dah pertengahan Ramadhan nie mcm2 nak buat.Tp kukis blm buat lagi lar...ingat nk buat gak(biskut yg anak2 suker je).ADIK lak dh siap pesan,nk buat kukis tunggu dia balik bercuti.Setiap tahun mmg Adik lar yg tolong buat kukis,trutamanya tang nk letak hiasan kat atas kukis!.tahun nie xder apa yg brtukar,masih menggunakn brg2/perabut yg lama jer(umah atie xbyk perabut pon..hihi).bagi atie raya menjelang yg bestnya bila jumpa & brkumpul adik beradik,gebang sampai pagi...mmg kami susah nk bertemu,masing2 dok berjauhan.
Okeylah,sebenarnya atie nk citer ttg watermark & banner yg baru atie dapat(hadiah menang GA aritu).Alhamdllh,merasa gak blog nie ada banner & watermark sendiri setelah setahun lbh 'dilahirkan'.Kpd ECA,terima kasih kerana merealisikan banner & watermark tuk blog personal k.atie ni.mmg cantik...yg penting ada mawar biru tuh!Cantik tak korang???????????
WATERMARK

BANNER
p/s:bestnya ada watermark & banner sendirik!

22 comments:

Rose Khadijah said...

hai kak atie:..dapat watermark & banner free yehhh..cantek kak..da la akak tu favvy kaler biru kan..sure suka sangat kan..
hehehe..iyer la kak, gebang sampai pagi..seronok time tu..tapi tak tau la macam mane kitorang dengan raya tahun ni..mesti kurang kick nye, sebab 2 orang saudara terdekat da mengadap Ilahi awal tahun ritu..hmmm..'silent gebang' la kot...

aNiM said...

salam kak atie...wah caun la watermark dan banner tu :) tahniah ye. tahun ni saya raya sebelah suami dulu. ikut turn. hehe. best kan bila dapat berkumpul ramai-ramai. memang tak ingat nak tido ;)

Sharifah Nadzarah said...

wah!!! cantiknya sgt...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rose..mmg akak request ada mawar biru..terima kasih

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Anim..biasa setiap tahun k.atie raya umah MIL dulu sbbnya dpt lama2 kat kg k.atie..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam sharifah..terima kasih

♥LOVE2COOK♥ said...

WOW, cantiknya Rose biru! My top fav color! :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Hi Love..my poberet colour toooo...

ijayuji said...

Salam kak atie!! cantek2!!! kita ajer yg takde hihihi...

Myra Jay said...

Cantik kak..
Serba biru ha..
sangat mendamaikan :)

& tahniah sebab dapat hadiah nie ye ;)

Fieza79 said...

cantek watermark k.atie...biru nmpk menawan..!

best nya bila sebut psl kuih raya ni kan..

Kaz said...

Salam Kak Atie, cantiknya. Kaz pun teringin nak ada banner dan watermark sendiri. Kak Atie ni layak digelar ratu GA lah, hehe.
Kaz pun tak start lg buat kukis, rasa mcm awal lg. Takut buat awal sgt, tak sempat nak simpan utk raya pula kukis tu.

IntaNBerliaN said...

cantik.. warna biru nmpk menyerlah.. :-)

deqlis said...

cantik kak tie....

hehe deqlis pun busy gak..nie pun baru balik nie....entri byk wat siap2x..autopublish....bila deqlis free check jap2x..:-)

wah nie kira banner dan watermark raya laa yer..:-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ika..ada pon sbb free!!!hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Myra..Alhamdllh.warna poberet k.atie nih!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fieza...tima kasih.tue la klu citer pasai kuih raya...semangat sikit!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kaz...xder la!tima kasih...k.atie pon plan dah masuk 20 hari sok br buat kukis ngan anak dara kecik tuh.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam intan..makasih

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis...ha'ah ada banner & watermark raya ker?hihi

ecadwinkyasha said...

salam kak..baru nampak ne..alhamdullilah akak suka,senang hati neyh.eca da buat tutor camna nak letakkan banner dengan watermark.nanti datang blog eh.

sapa2x nak banner&watermark boleh tempah :)

fieda said...

best..kk atie dh ada banner dan watermark sdiri...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™