Tuesday, January 31, 2012

PERCUTIAN KE PENANG (3)

Salam semua..slmt ptg di hari selasa.... hari trakhir kita dibulan january 2012.Untuk penutup bln januari ni...atie n3kn hari trakhir prcutian kami ke Penang aritu.Kali ini kami ke Bukit Bendera & soping2 'jajan' sikit sblm berangkat balik ke Perak.
Asalnya atie xmo la naik sekali ke Bukit Bendera...takut sebenarnya:D.Last2 trpaksa la ikut sama.sampai kat atas..syok la pulak,sejokkkk jer.Mula la xtvt kami snap2 gambar sekluarga...pada yg plan nk g ke bukit bendera,jgn la korang pakai kasut tggi lak...xdaya nk brjln nanti.
Atie ngan MyLaling pon xder la jln2 sgt...penat!Cuma ank2 ,sepupu2nya & adik2 atie yg rajen pusing2 kat atas tuh!.
Dah habih pusing bukit Bendera...g cari 'jajan' lak.seperti biasa atie mesti cari FM kan?.bersakan la membeli FM,keychain,jeruk2 & anak llaki atie beli T'shirt penang sebagai kenangan .
Maka berakhir la percutian kami ke Penang...InsyaAllah,ada rezeki blh mai lgkan.
Yg penting dpt meluangkn masa bersama anak2 ketika sekolah bercuti.

Ada beli 2 ketui FM kat Bukit Bendera ni...mahai!!

Nak berinai jari?leh buat kat sini..10 henggit jer
Beli jeruk mangga,pala & campur2 jer...
Hasil rembatan atie..hihi
pilihan anak bujangku..

12 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

bestnye dapat naik gondola tu... kitorang pegi 2 kali, tiap kali tu laa gondola tu rosak.. eh yeke nama dia gendola.. ke nama lain erk???

Kakzakie said...

FM tu yg tak boleh tengok atie... kalau kakak pun sama mana pergi mesti beli FM..

ieda said...

cantik tempat nie kan kak ..
hurmm tempat macam nie FM memang mahal kak .. macam saya ke jakarta , saya beli FM di airport huhuhu rm 8-10 tauu huhhu

Masya said...

kami tak berkesempatan naik bukit bendera.. ramai sgt org masa kami pg hari tu.. macam mane pun kami nak pg jugak lagi.. xuashati selagi tak dapat naik kereta kabel tu huhuhuhu....

Banyaknya FM, bolehlah buat GA

kakyong said...

tertiba terimbau kenangan bercuti ke Penang masa tahun 2005... g dgn kawan2 naik Bukit Bendera.. :)

Ina Hashim said...

kak atie,

akak kt penang bila tuh?Ina sefamily ke sana Jmaat-Ahad

anitadiana said...

BESTNYA FM...memang cantik..he..he..mahal sanggat ke FM...

umiyumi said...

umi tumpang balik kampung dgn kak atie lah yer.. hehe.. kak atie stay kat mana tu kat penang?

HALAMANKU said...

SAlam Kak Atie wah bestnyer.. aritu erma gi gak bercuti kat penang tapi bukit bendera masatu tutup 9-16 jan hu huhu.. nak kena gi lagi ni he he he

ummiaisyah said...

waaaa..jauh bejalan tu...bila2 nnti nk bwk budak2 bejalan k penang..mcam best je..

fieda said...

saya tak pernah sampai lagi..behnyer kak atie dapat rembat byk fm dan keychain..

Cik Rose Cute said...

DAH LAMA TAK PI PINANG...MESTI SERONOKKAN...FM BANYAK JUAL KAT SITU...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™