Wednesday, January 4, 2012

SELAMAT TAHUN BARU 2012.

Salam semua.Apa kabar?Lamanyaaaaaa atie xupdate yer.Seblm tu atie nak ucapkn SELAMAT TAHUN BARU 2012  kpd semuaaaaaaa rakan2 blogger & pengunjung2 blog ini(ada ka??).
Semoga TAHUN 2012,lbh membahgiakn kita,diberikn kesihatan yg baik,dimurahkn  lbh banyak rezeki,anak2 akan lbh berjaya dlm pelajaran & amalan2 kita akan lbh bertambah serta sentiasa di RAHMATI Allah.Aminnn
Al-Kisahnya aritu balik kg...sonok menghabihkn byk masa ngan Apak,pastu disbbkn blm bawak anak2 bercuti,kami menyambung percutian pula.Itupon dibuat disaat2 akhir.Syian pula kat anak2kn
Jadinya blk dr kg... kami bercuti!! & menyambut tahun baru di tpt percutian lar...Best sangat.Yg penting anak2 happy setelah bertungkus lumus dalam pelajaran mereka.G mana???nanti atie citer..g pon xjauh.
Kpd rakan2 blogger yg singgah & menitipkn msj...terima kasih sgt2.Maaf la atie xsempat lg brkunjung balas.Semoga korang xjemu tuk singgah kat sini :D.

SELAMAT TAHUN BARU!!

22 comments:

Kak Aya said...

salam atie,lama sangat tak jenguk sini,hari ni baru ada peluang sb bercuti.

Selamat Tahun Baru juga untuk Atie dan keluarga, semoga tahun menjanjikan seribu kemanisan untuk kita semua

IntaNBerliaN said...

Selamat tahun baru gak untuk kak tie...

eh, title kak tie tahun 20011 lagi ke?.. tersalah taip ek.. hihii

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aya..slmt tahun baru gak kat aya.Mmg bz awai2 tahun ni...
InsyaAllah semoga begitu la hendaknya...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ina..hikhik .Xperasan tp dah tukar semua..makasih gtau...
selamat tahun baru tuk ina sekluarga ya..

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Ati...moga kedatangan tahun baru ni membawa seribu erti dan menambah kebahagiaan dan kecerian akak sekeluarga....

Nisa Greennnpanda said...

hepi new year gak kak atie~.. ^_^

mummyseri said...

Selamat thn baru juga buat k.atie sefamily..smoga kehidupan kite akan lebih dirahmati ..amien :)

Yatie said...

Slmt Thn Baru Atie, moga hidup kita sentiasa di rahmati. Aminn.

Myra Jay said...

Selamat tahun baru 2012 kak..

Semoga tahun baru membawa kebahagiaan buat akak sekeluarga ye ;)

Marina said...

selamat tahun baru atie! :-)

Rose Khadijah said...

asSalam Kak Atie:..
lama betol tak berkesempatan jengah rumah kak atie ni..hari ni saya timbul sekejap..sempat jengah...heheheh...
Selamat Tahun Baru 2012 utk kak atie sekeluarga..

izahdaut said...

selamat melangkah ke tahun baru buat kak atie. semoga semuanya suksess dan berjalan lancar ditahun baru ni.

deqlis said...

salam kak tie, happy new year...moga thn nie lebih success dan lebih barakah dari thn2x sebelumnya:)

Azi said...

hepi new year kak

baincardin said...

salam tahun 2012!!!~ ^_^

kakyon said...

salam..selamat tahun baru atie..

wan nurul hezrina said...

selamat tahun baru 2012..semoga membawa lebih keceriaan

amiey lee said...

salam kak atie.. selamt tahun baru gak heee..

ajumohit said...

Salam tahun baru kak atie

Zie Fauzi said...

selamat tahun baru kak Atie..

Ina Hashim said...

Selamat Tahun Baru kak Atie...moga lebih dimurahkan rezeki tahun ini menang byk2 contest & GA :D

Cik Rose Cute said...

selamat tahun baru kak tie..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™