Saturday, January 21, 2012

SELAMAT BERCUTI SEMUA!

Salam semua..rasanya ramai yg dah balik kg sempena cuti CNYkan?Kpd yg akan balik ke kg..berhati2 dijalan raya & yg dh sampai ke kg...semoga happy jumpa ibubapa serta sedare ye.
InsyaAllah,atie akan pulang ke kg pada esok hari...xsabar nk jumpa Apak!...Adik beradik atie?mungkin ramai yg balik kot maklum la cuti lama...& atie plan cuti ni nak buat kenduri Arwah tuk Mak.Mesti sonok masak2 tuk kenduri sambil sembang2 ngan adik beradik..maklum la 'geng pompuannya' ramai..hihi
Ptg tadi cadangnya nk g Teluk Intan..beli barang sikit TP br sampai simpang 4 Hutan Melintang,punya la JAM teruk!
Sepjg2 jalan menghala ke Teluk Intan berderet2 kete...My Laling ckp,cancel la g Teluk Intan,xlarat nak meredah JAM tu.
Kami pusing la semula ke Bagan Datoh..seblm blk, singgah dulu g mkn2 kat Simpang 4....apalg Medan Ikan Bakar!!!

p/s:Aman sikit telinga sbb balik kg esok..klu dok kat taman ni sempena CNY,mmg xtido la..cina asyik main mercun.Pastu india lak numpang sekaki main mercun gak..hadoiiiii

17 comments:

Puan Kutu said...

slmt bercuti dan selamat balik kmpg ye..sy selasa baru blik..:)

~~zAnAfAhMi~~ said...

Slmt bercuti Atie, kita memerap je kt rumah. Setakat ni area rmh kami belum dgr bunyi mercun, tak tau la esok lusa.

adyna said...

blk kenduri sepupu nak g teluk batik lak arinie..tak tau laramai org ke x...

cik dila said...

kite pun nak balik kampung mak dekat bagannira hari ni.. hehe..

Em's Family said...

Alhamdulillah semalam mira balik melaka tak jam..

Tihara said...

selamat bercuti yea :)

IntaNBerliaN said...

selamat bercuti jugak utk kak tie :-)

mizz miaizzati said...

orang teluk intan ke?

Cik Rose Cute said...

Selamat bercuti...Kak tie..

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Atie,

meriah jer bunyi cuti CNY ni! Akak dpt limau dan coklat dibagi oleh dua orang yg paka baju Dewa dan Dewi Prosperity pd hari Sabtu tuh!

Kakzakie said...

Rata-rata cuti ini atie balik kampung ke apa mesti tak tinggal makan-makan...

anitadiana said...

selamat bercuti juga tie

~izan~ said...

jiran ramai chinese yer..mesti kemain lg bunyi mercun yer hehe...

seronoknya berkumpul ramai2..

kakyon said...

selamat bercuti. akk tak bercuti pun..sedih nie..

RoseLangkawi said...

GA tahun baru! jom sertai GA dan menangi hadiah penginapan 2h1m di langkawi, jom sertai http://rosebussinessmind.blogspot.com/2012/01/giveaway-penginapan-homestay-villa-di.html

Nisa Greennnpanda said...

wah.. syok2 la kak atie cuti ngan famly ye..hehe.. ^_^

deqlis said...

deqlis cuti 1-7 Feb nie baru nak sakan bercuti dan balik kg..:-)

cuti CNY deqlis duk rumah n balik kg jugak..tp kg dekat2x jer....dan jenjalan KL area je:) wah syok kak tie bercuti pasni jgn lupa citer yer

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™