Thursday, July 11, 2013

Kami Ke AmanJaya.

Salam semua.
Ni sebenarnya kisah selasa kemarin....
Abg(anak llaki) atie pulang bercuti dr asramanya.Biasa klu  tak ambik,dia akan pulang sendiri(dgn kwnnya) naik Bas Express.
& akan turun kat Stesen Bas Teluk Intan.
Kami akan ambik kat sana jer.
Tp ari selasa tu..tiket habih!
Ya ada hanya utk ke Ipoh jer.
Jdnya...
kami kena la ambik Abg kat Stensen Bas AmanJaya,Ipoh(takpe la dpt ibunya berjln..hihi).
AmanJaya ni mmg best..dah mengalahkn AIRPORT
Cantik & luas....bertingkat lak tuh!
Perak sudah maju(^_^)
 Kami parking kete kat luar jer...jln kaki masuk dlm

 Call Abg..lom sampai lg...My IMAM ajak mamam...hihi

 Mkn kat Food Court kat bwh Mydin tu jer...kedai pilihan kami?tu dia...

Pilihanku... Nasi dagang..gulai ikan tongkol

 Pilihanmu...Nasi tomota ngan ayam msk merah

 Abg dah sampai!...rindu kamu...

Singgah semayang Terawih kat sini..


Nota atie:Bestnya dpt berbuka ....bersahur dgn anak...& suami TP tanpa Adik lak... :(

3 comments:

inazamri said...

selalu ina pi mydin je tp tak penah ke aman jaya tu.dlm tu ada kedai2 juga ke?

Khai♥Rin : anies said...

mcm airport? waaahh luas tu

adatopik said...

wah laus ya...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™