Sunday, July 21, 2013

Kami Ke KL

Salam semua.
Maaf la mesej2 yg korang tinggalkn tak dpt atie balas ..sbbnya mlm Jumaat lps atie g KL.
Sebenarnya...
Tghari Khamis tu biras atie call...bgtau HB dia akan menjalani operation,
Dia pon sorang2 kat umah,
xder kwn tuk bg semangat....Tu yg dia tepon atie...minta tlg temankn dia.
Alhamdulilah,
My IMAM pon okey jer blh  drive ke KL...lgpon Abg diakn?
Kami brtolak slps sembhyg Terawih
Ambil MIL kat kg..sbb MIL pon nak ikut
Mmg ngantuk 'gila' sepjg perjlnan
Tp kena tahan gak sbb syian kat My IMAM yg memandu.
Alhamdulialh
Kami slmt sampai ke umah biras atie kul 1 pg.
Sembang2 jap
Pastu ZZZ...
Alhamdulialh juga 
Abg ipar atie dah slmt menjalani perbedahan pd tghari ari jumaat tu.
Atie pon dah skmt sampai ke perak
Trpaksa blk awal sbb Adik nak balik bermalam kat rumah.
Pada biras atie
Semoga dia tabah menghadapi ujian ini...& kpd Abg ipar atie,semoga cepat sembuh.
Aaminnnn
Operation kat Hospital Columbia,Bandar Puteri




Nota atie:Pjg lak kisah yg ditaip arini yer... (^_^)

4 comments:

Aju Mohit said...

semoga abg ipar kak atie segera sembuh, alhamdulillah pembedahan berjalan lancar ye kak

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Aju..Terima kasih

Anim Daim said...

semoga abg ipar akak sihat hendaknya

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

salam ramadhan..semoga dipermudahkan,moga abang ipar beransur sembuh..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™