Friday, July 26, 2013

MAAFKAN ATIE..

Salam semua...
Trlbh dahulu atie nak minta maaf sbb TRPAKSA DELETE BLOG KORANG yg trsenarai kat VIP KESYGANKU tu
Sbbnya blog atie diserang MALWARE kali yg ke 3!!!
Pada yg sudi
Tinggalkn jejak korang kat n3 ni yer,atie akan senaraikn semula.Atau atie akan cari "RUMAH' korang n3 yg telah ditinggalkn seblm ni.
Terima kasih kpd MIZZ AIZA yg inform atie melalui blog atie yg satu lag tu.
Maaf ya..
Jgn ada yg terasa hati ya...


14 comments:

Kakzakie said...

Kakak dulu pernah kena atie juga disebabkan blog list so kakak dah tak ada bloglist dah sekarang...

Anim Daim said...

kena letak racun kat virus nie akak.
hehhehehheheh

LiNa_Pg said...

Tak apa kak atie..delete bersebab...

Khai♥Rin : anies said...

it's ok..small matter ;-)

Amie said...

bahaya betul virus malware ni kan Atie...

nuyui a.k.a miss YUI said...

takpe kak.. no prob =)

Ayu said...

tak apa atie, pelan2 linkkan balik lah ya..:)

Qhaifa Nur said...

sedihnya bila diserang virus tu kak..

Nafira usof said...

zura punye blog pon kadang2 kena gak malware.. tapi zura carik blog url yang menjadik punca malware tuh.. setakat nih mmg jumpa dan delete terus.. tapi tak senang lah nak carik blog mana.. moga blog akak kembali pulih seperti biasa k~

Ibu Lala said...

sian kat atie.

Mimi Azirah said...

Kesian kak atie...slalunye kalo blog sy kne malware saya akan delete blog yg jd punca tp blm prnh delete semua bloglist..xpe kak atie slow2 ye..

Mizz Aiza said...

syukur dah kembali ok..

Nad MamaZN said...

Payah jugak ek..
Takpe, akak bleh trace 'rumah' kawan2 daru dashboard :)

syalinda johari said...

kak atie...syukur dah okey blog akak..hehehe..
selamat hari raya kak..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™