Thursday, October 20, 2011

Doa Untuk Adikku.

Sebenarnya atie ke Ipoh pada pg Ahad lepas,xsempat nk update blog...g pon naik Bas Express jer & adik ipar tggu di Medan Gopeng.Sepjg adik atie ke IJN,KL...atie la yg jaga semua anakbuah ditemani oleh Apak atie yg dtg dr kg.
Sebenarnya xder masalah nk jg anakbuah atie tu sbb depa pon dah biasa dgn IBU mereka ini.masing2 pon dah bersekolah...cuma uruskn rumah adik,makan minum,pakaian & pelajaran mereka jer.
Setelah blk dr IJN,keputusannya pon telah diterima & adik atie akan menjalani operation jantung pada 31 oct ini.dan Insallh,atie akan ke Ipoh lg tuk menjaga kesemua anakbuah yg tinggal disepjg mama mereka berada di IJN nanti.atie doakn semoga adik atie selamat menjalani perbedahan...dia akan sihat semula serta ALLAH berikn kekuatan padanya demi anak2nya yg masih kecil.Amin
DAN
Ptg semlm baru atie balik ke BD...MyLaling dah siap tggu kt stesen Bus Teluk Intan.klu diikutkn anakbuah xkasi atie balik..suh dok umah depa lagi.sedih tgk wajah mereka bila atie dah naik bas Express...lambaian mereka!
Xper la mggu depan IBU dtg lagi...risau mengenangkn perbedahan jantung adik atie nanti.Semoga berjaya & selamat :(

15 comments:

Kak Aya said...

saya doakan adik atie sembuh sediakala selepas pembedahan nanti.

sebak baca entry ni, mengenangkan anak-anak yang masih kecil...nasib ada IBU macam Atie..besar pahala tu..

CitarasaKu said...

Semuga pembedahan berjalan dengan baik. Amin

Liza said...

Insyaallah Atie...semoga semuanya dipermudahkanNya...Aminn

Acik Erna said...

assalam atie..semoga adik atie selamat menjalani pembedahan.

Cik Rose Cute said...

Semoga Selamat Operate tersebut...Amin...

AZLINA said...

Assalamualaikum Atie...Mudah2an semuanya berjalan lancar & adik Atie dpt sembuh seperti biasa.

Mesti la sedih budak2 tu bila Atie balik, dah mcm ibu sendiri kan! Untung depa dpt mak sedara mcm Atie..

alinac lover said...

smoga smuanya berjalan lancar ya

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aya..terima kasih atas doanya.mmg sedih bila trkenang babynya yg br berusia 6 bln.Semoga semuanya slmt...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Noor..Terima kasih.Aminnnnnnnnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Liza..INsallh,semoga ALLAH permudahkn semuanya.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam K.Erna.Doakn ya kak semoga semuanya slmt...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam cik Rose.Aminnnnnnnnnn.Tkasih ya!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.Ina..semoga semuanya akan berjln dgn lancar & adik atie selamat dlm perbedahan trsebut,Aminnnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yong..Insallh,Aminnnnn.Terima kasih yong kerana singgah & mendoakn

Rizawati Abd Rahman said...

semoga segalanye dipermudah kan dan semoga adik akak diberi kesihatan yg baek2. aminnnn...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™