Wednesday, October 12, 2011

Psst...Libresse Kasi 'Hadiah'.

Sebenarnya 'hadiah' ni sampai ptg tadi...kul 3ptg kot.masa tu lom nampak tulisan LIBRESSE tu,ingat sapa la kasi hadiah kat atie.ghupanya dapat sample pack dr pihak Libresse(atie mmg guna jenama Libresse ni sbb selesa)..bkn 1/2 pcs sample tp 12 pcs!..mcm2 ada..yg night wings,pantyliner,non wings dll.mmg puashati dpt sample pack ni..blh try mana yg kita berkenan.Atie pon dah lupa bila masa atie isi borang minta sample pack nie.Kpd pihak Libresse..terima kasih!!
Kat FB ada contest dr Libresse ni,atie try gak sampai 4 X..mana tau kot2 ada yg 'sangkut'.tp dah lupa lak link contest Libresse ni:(




11 comments:

Miss Zuera said...

sy pun "peminat" libresse :))

ummu muhammad said...

bestnyer kak tie!

AZLINA said...

Assalamualaikum Atie...sorry dah lama akak tak mai sini, blog sendiri pun tak berupdate tuu..haha..Akak pun pernah dapat sample Libresse, mcm2 jenis ada kat dlmnya, mmg terbaikk kan! :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Miss Zuera..mmg best Libresse ni.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ummu Muhammad..Alhamdllh,rezeki tuh!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.ina.biasa la kak,sama2 paham udah la maklum la kita ni,surirumah sepenuh masa..hihi

Kak Aya said...

sama la kita, guna libresse jugak! memang selesa.

nur easy said...

bestnya dpt free gift.. sy guna libresse ms dlm pantang.. best

deqlis said...

wah best dpt hadiah....:)

anitadiana said...

dapat hadiah lagi..rajin betul lah tie ne..ita pakai kotek aje..tapi tengok libresse ne cantik lah pulak,,ok ke pakai ne..

IntaNBerliaN said...

wah.. byknya libresse ni kasi sample.. baguihnya.. xkedekut.. hahhah

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™