Monday, October 24, 2011

Terharunya..Terima Kasih UCU!

Salam semua & slmt berhari mggu.arini atie nk citer ttg kawan blogger yg sgt baikhati iaitu UCU(http://ucubakery.blogspot.com/) .yg membuat n3 sepesel tuk atie & LinaPG sempena besday blog kami di blognya.terima kasih UCU!
Berbanding ngan blog UCU..terasa kerdil rasanya sbb UCU mmg handal memsk & byk menerima tempahan kek lagi!.Tahniah UCU,semoga biz UCU makin berjaya & murah rezeki selalu.Aminnnnn
Semoga persahabatan kita yg trjalin di alam maya ini akan brkekalan hingga ke alam nyata suatu hari nanti,Insallh.
Sebenarnya blog atie ni 'dilahirkn' apabila anak pompuan atie(Adik) diterima masuk ke Sekolah asrama Sains slps result UPSR diumumkn.disbbkn Adik xmo Ibunya kesunyian kat umah(selalu ada dia),maka blog ini 'dibuat' semata2 tuk atie.Adik la yg byk menzahirkn blog ini & terima kasih juga tuk kwn blogger IETA yg byk membantu atie dlm memulakn blog ini.
Dari seorg follower hingga mencicah 762 org....dari 1 post & kini dah pon sampai ke post yg ke 1185 post....Alhamdllh.kpd kawan2 semua yg sudi brtandang & follow...TERIMA KASIH SEMUA!!

11 comments:

Kaz said...

Blog Kak Atie ni sgt sejuk mata memandang dan sejuk mata membaca. Itulah keistimewaan blog Kak Atie bg Kaz.Cara Kak Atie menulis pun sgt humble dan down to earth, melambangkan peribadi penulisnya.Smg persahabatan kita berkekalan selamanya ya.

amiey lee said...

wahhhh heppiiii besdayyy blog kak atiee heee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kaz..blog k.atie ni 'syok sendiri' jer.malunya bila kaz memuji dgn begitu tinggi,ada blog lain yg lg best dibaca brbanding dgn blog ciput k.atie ni...apa2pon,terima kasih k.atie ucapkn pada kaz...makin semangat k.atie nk menulis.
Semoga persahabatan yg trjalin akan kekal di alam nyata juga,Insallh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Amiey..terima kasihhhhhhhhhh!!

kemma said...

betul..blog k.atie sejuk..terasa betul2 naluri keibuaan di adunkn dlm blog ini..apapon doakan smoga k.atie bahagia selalu.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kemma..terima kasih.Semoga kemma pon sentiasa berbahgia selalu...

Liza said...

Hepi besday ye atie...teruskan menulis kerana dgn menulis tu kita akan dpt luahkan apa yg kita rasa...

IntaNBerliaN said...

eppi bzday utk blog k.tie ni.. hihii..

ohya, k.tie kt prk fuk mana yer?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Liza..betul tu,kwn2 yg diluar sana byk yg memahami & bagi sokongan pd kita kan...TQ brkunjung

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ina..terima kasih ya.K.atie dok bagan datoh!

Mrs Kelly Walther said...

To Atie

Ala...kita pun buat n3 kat blog...tak tgk ke? sedihnya:(

Mrs Kelly Walther

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™