Saturday, October 29, 2011

YANMIEONLINE.COM | BOLEH BAH KALAU KAU

Arini atie nak join GA blogger yg TOP ni...sapa lg klu bkn YANMIE.
Nak Join?Korang klik Banner jer
Due:11 Nov

Bagi atie blog YAN ni dah xder apa nk di komen sbb semuanya OKEY.header pon cantik sgt...yg paling best semua gambar blh bergerak!!Blog pon sgt kemas...semuanya tersusun dgn rapi & sedap mata memandang.Ditambah pula dgn pengisian blognya yg pelbagai trutama toturial2 yg amat berguna pada blogger2 baru/mcm atie ni lar.
Pada yg baru berjinak2 ngan dunia blog ni..blh la brkunjung ke blog YAN ni.mmg xrugi meneroka setiap n3 yg dipaparkan...toturial yg detail diberikan pada yg kurang memahami/blh brtanya sendiri kpd YAN,Insallh..setiap persoalan ada jwpan yg mantap dr YAN.
Jadi,apa lagi sambil melihat2 toturial yg ada kat blog YAN nie,blh la join sama GA yg sedang brlangsung kini.Hadiahnya mmg best sgtttt!!

“Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

3 comments:

katakataDILA said...

hee, mcm best je :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Jom join Dilla!!

Yanmie said...

Salam Kak,

Thanks join, gud luck yea :)


www.yanmieonline.com

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™