Thursday, October 6, 2011

Sapa Nak???Cepattt

Salam.Sebenarnya atie menang tiket ni masa join GA yg dianjurkn oleh NORLIZA989 aritu,tp mungkin atie X berkesempatan nk g Melaka kot.Drpd membazir tiket ni begitu saja..baik atie kasi kat sapa2 nk g melakakan!
Jadi sapa2 nk g melaka cuti sekolah nanti ke,blh la contact atie kat email ya.Due tiket nie pada bulan 12/2011 nanti.Lama lagi.
sapa cepat,dia dapat tau!!

azatie_sayang 7071@yahoo.com.my




9 comments:

Lin Azlina said...

sy pun ntah bila lagi nak g..xde plan pun

IntaNBerliaN said...

eh, sy pun dpt gak n dah offer dkt org.. sue@syawalsimpsons nak.. sy dh book utk dia..

ohya, yg kak tie punya ni xda org nk lg ke?.. kalu xda, blh x sy book untuk jaa @jaa jahat.. sbb dia pun nak tadi..tpnya dia sndiri la bg detail dkt k.tie esok..

tp kalau ada org lain sblm dia bg detail esok, xpala.. kak tie bg je dkt org tu.. :-)

IntaNBerliaN said...

ok k.tie.. no hal la, kalu ada org lain sblm jaa anto detail.. kak tie bg je dkt org tu.. siapa cpt dia dpt :-) lgpun jaa xda internet kt umah.. esok msk office br dia on9..

nisa @ greenpanda pun nak jugak tiket ni tadi..

Nisa Greennnpanda said...

sy nk!! sy nk!! hehe.. ^_^

tp kalo Jaa nk sgt, Kak Atie bg die je la..hehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ni sapa htr email dia dapat dulu..:D

shiori_LA said...

atie tiket apa nih?.tiket bas kah? hehehe did'nt got it......

Kak Aya said...

tak ada cuti .....sedeyyy

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam shiori..tiket masuk taman buaya,melaka!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aya..ujung tahun nanti g bercuti larrr..rehatkn badan & minda:D

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™