Friday, October 21, 2011

HAPPY 2ND BIRTHDAY BLOG!(n3 Terlewat)

Pada tarikh 15 oct lps genaplah 2 tahun blog personal atie...((azatiesayang.blogspot.com)) berada di alam maya ini.Alhamdllh,selama 2 tahun blog ini 'dilahirkn'...atie telah temui ramai kawan2 baru,kakak2 yg baikhati & adik2 yg sungguh peramah.
Kemaafan atie pohon seandainya selama 2 tahun atie dlm dunia blogging..ada tulisan2 atie yg menguris perasaan pengunjung2 blog ini.Yg buruk itu datangnya dr kekhilafan atie sendiri & yg baik itu datangnya dari ALLAH.
atie hanya menulis dr lubuk hati atie sendiri..bkn niat tuk bermegah/riak namun blog ini adalh satu catatan memori tuk anak2 atie seandainya atie telah tiada didunia ini lg.
Semoga inilah kenangan yg dpt atie tinggalkn buat zuriat yg amat atie sayangi...
Kpd rakan-rakan
yg rajin bertandang, yg rajin meninggalkn msj & pengunjung2 di blog picisan ini...terima kasih kerana sudi menatap blog yg 'syok sendiri' ini..hihi.kpd yg resepinya atie kongsikn disini..terima kasih atas pengkongsian ini,semoga pahalanya akan mengalir kpd kalian.Alhamdllh.kpd yg xsempat atie mohon keizinan tuk mencopy resepi mereka...halalkn atie mencubanya.yg pasti korang mmg seorg yg mmg sifu dlm dunia masakan ini brbanding dgn atie,trlalu kerdil rasanya diri ini berdiri di alam maya samping sifu2 masakan ini.
Untuk yg mungkin
atie ni brpangkat pangkat kakak/adik pd mereka....maaf la atie mmg tidak mengetahuinya.di alam mya ini kdg2 atie terasa kita semuanya sebaya & atie sgt gembira andai ada yg memanggil atie dgn panggilan kak atie(usia pon dh meningkatkan...hihi)
Terima kasih juga tuk semua follower atie..mmg xsangka dh seramai 755 org!(saat n3 ini ditaip..).atie amat menghargai keikhlasan semua tuk menjadi follower atie.korang mmg BEST!!
Juga tidak atie sangka dlm tempoh 2 tahun,blog ini telah menghasilkn 1177 post!.Alhamdllh tp berbanding dgn blogger2 lain jumlah ini adalh sgt kecillll.tapi bagi atie inilah nombor yg sgt atie banggakn.pengisiannya hanya brgantung bila atie 'rajin' jer..hihi.
Klu time malas nk update...mmg sunyi la blog ini.Biasanya hanya brkisar ttg masakan simple,juadah seharian kami sekluarga & kisah sepasang cahayamata,kilauan permata atie.
Kpd semua..terima kasih!terima kasih!tanpa korang semua mungkin blog ini akan terus trkubur shj.kunjungan,dorongan & keikhlasan korang makin menguatkn semangat atie dlm dunia blogging ini.
Terima kasih juga tuk ieta(putera2puteri.blogspot)...kwn yg mula2 atie kenali dlm dunia blogging ini & Cikmin yg juga byk membantu atie.jasa kalian tidak mungkin atie lupakn hingga ke akhir hayat atie.
Semoga persahabatan kita akan kekal abadi & diteruskn ke alam realiti,Insallh. satu masa nanti

TERIMALAH TANDA INGATAN & TERIMA KASIH DR ATIE SEMPENA 2 TAHUN DIALAM MAYA INI

P/S:Kalau sudi gantung la kat umah masing2 yer..terima kasih,syg korang!

35 comments:

quinnie said...

tahniah kak atie...saya ni baru je bertatih ngan blog...:)

Marina said...

hepi besday azatie's blog... :-)

fieda said...

tahniah kak atie..saya baru jer 9 bulan..kak atie kira otai saya la ni...

Ucu Faridah said...

tahniah...
ucu pulak budak baru blajar..dan blog azatiesayang antara follower terawal...
masa tu ucu sangat2 excited bila dapat komen dari azatie..dan sehingga skrg stiap hari menantikan entry terbaru....
semoga hubungan dialam maya ini akan berkekalan...

Happy birthday azatie's blog..

Sari Yusa Ibrahim said...

tahniah, samalah dgn kita pun sambut ulangtahun yg ke 2 jugak, meh tiup lilin tu sesama.. hehe

Cik Rose Cute said...

Tahniah...teruskan berblog okey!!...

Mrs Kelly Walther said...

Salam Atie

Congratulations...you give me more courage to be better blogger & thanks for all your continuous support for my blog...Happy 2nd Anniversary & Happy Blogging:)

Love from
Mrs Kelly Walther
Switzerland

Amie said...

tahniah Atie... happy bithday... terus menulis ye cayangggg...

Liza said...

Happy Birthday to you...dah tiup lilin ke belum? ke nak suruh akak tlg tiupkan...hihihi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi blog anniversary..
tahniah dh ramai followers..
sy br 550++, tak sangka leh ramai followers.. cop, meh la blog kite, tinggal link mane taw ada reazeki leh shawls.. =)

Ida,Japan said...

hepi 2nd blog anniversary ye kak....keep on moving

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Quinnie..nama jer 2 tahun tp masih bertatih lg...tima kasih ya.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam marina..terima kasih :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fieda...tu la sedar tk sedar dah 2 tahun usia blog k.atie ni.Ingat lg pertam akali pon brtatih gak..

Acik Erna said...

Atie tahniah atie..kita berblog ditarikh yang sama atie..tapi akak baru ada 327 je n3..jauh beza ngan ati kan..

kzai said...

salam atie..slmt menyambut ulang thn ke2 blog ye...semoga atie sll memaparkan resepi2 dan citer2 yg sukses

Ucu Faridah said...

Tahniah...Happy birthday
ucu buat buat pos untu azatie
http://ucubakery.blogspot.com/2011/10/happy-2nd-anniversary-azatie-linapg.html

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum kak Atie..
Selamat menyambut ulangtahun ke 2 blog akak eh.. Kita sama tahun lah kak masa start berblogging.. tahun 2009 kan.. Harap blog akak terus mantap dari masa ke semasa dan yg lebih penting harap persahabatan yg terjalin berpunca dari berblogging ini terus kekal selamanya..

AZLITA AZIZ said...

Happy 2nd B'day blog
Semoga terus berkarya.. :D

lina_pg said...

assalam kak atie..tahniah atas ulang tahun ke-2 blog azatiesayang walaupun agak terlewat nk wish juga.
semoga kak atie terus aktif menyumbang rcp dan memeriahkan alam blogger ni

kak atie, Ucu faridah ada wat spesel n3 utk kite tau sempena ulang tahun ke-2 Teratak Mutiara kasih & blog azatiesayang ni

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ucu..ya ker?atie pon dah lupa.Terima kasih Ucu atas wish & n3 khas tuk anniversary blog atie yg ke 2 nie..cayang Ucuuuuu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Sari..tahun yg sama yer?maybe bln lain kot!.happy besday blog tuk sari gak...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Cik Rose cute..terima kasih!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Kelly...terima kasih ya.wah!jauhnya Kelly bercuti ya.....semoga happy selalu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.Amie..terima kasih.Tue la kdg2 rajin..kdg2 malas nk update..camna tuh?:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Liza..terima kasih.Kunjungan kawan2 blogger sempena besday blog dah tramat mengembirakn hati atie.Jom kita tiup ramai2...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ummi Alya..terima kasih singgah.& terima kasih juga ngan ucapan trsebut..
Insallh,nanti sy sampai..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ida..terima kasih ya!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam K.Erna ..oh!ya ker?ala kak...lama 2 sok ramai la follower blog akak...dr blog atie ni apa la sgt,menu2 kat umah akak pon lagi bestttt dr umah atie nih!
Happy besday blog tuk akak gak!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak zai..terima kasih.Insallh kak.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ucu..terima kasih..trharunya dgn n3 khas trsebut..cyg ucuuuuu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Naz..ha'ah maybe k.atie mula brblog bulan 10.happy besday blog tuk naz gak!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azlita..terima kasih ya!terima kasih singgah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Lina..k.atie pon nk ucapkn happy besday blog tuk Lina gak.Semoga tambah success..

Zana Adieyza said...

tahniah kak tie.. banyaknya post kak tie.. zana baru cikit..

zana suka lawat blog kak tie sbb kak tie suka jamu mata zana dgn gmbr makanan yg best2! bilalah dpt jamu selera pulak kan.. hihihi

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™