Monday, June 18, 2012

Alhamdulilah,Rezeki Di Hari Isnin.

Salam di ptg isnin yg sgt cerah.
Alhamdulilah,masih ada rezeki atie dlm duni CGL ni walaupon rasanya mood nk berblogging....hanyut ke tengah laut!.
Kali ini menang di blog 
Boleh la buat baju raya utk tahun nikan?Alhamdulilah.Kpd penganjur...terima kasih & semoga sentiasa dimurahkn rezeki.
Aminnnnnn
Jika korang masih mencari2 baju raya...blh singgah ke blog ini & byk pilihan yg cantik2 serta corak yg sngguh menarik...warna yg memikat.
Jom terjah....



23 comments:

Norzie hany said...

Tahniah atie.

izan mama mia said...

tahniah kak atie...mmg bertuah

~~zana@pb~~ said...

Rajinnya Atie join kontes....tahniah...raya sakan tahun ni:-)

Kakzakie said...

Wah... bestlah atie. Tahniah dari kakak

ekinashikin said...

wah..best..best..

umiyumi said...

tahniah kak atie.. kak atie mmg byk ong lahh hehe :)

Zie said...

Tahniah kak atie.. cantik kan

Amie said...

Tahniah... cantik betul coraknya tu Atie! Amie belum ada lagi kain nak buat baju raya...

Acik Erna said...

assalm atie..tahniah..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Norzie Hany..Terima kasih

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Izan mama mia..Alhamdulilah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.zana...Alhamdulilah,skrg mood nk join dah ke laut gak :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

kak zakie...terima kasih kak.Alhamdulilah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ekinshikin...rasanya kain ni nk kasi kat anak dara k.atie tu jer:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

UmiYumi..Alhamdulilah.Takde la mungkin dah rezeki k.atie agaknya.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Zie...Terima kasih.Ha'ah cantikkk...tp tpt kedua dapat kain kaler biruuuuuuu..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Amie...Alhamdulilah,rezeki.rasanya nk bg kat anak pompuan jer kot kain ni.
Blm gak beli baju raya...xtau tema apa lak tahun ni..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.Erna...teriam kasih

IntaNBerliaN said...

tahniah kak tie :-)

Nida said...

Tahniah K.Atie...

Moga terus sukses dalam dunia cgl ni..

anitadiana said...

tahniah rezeki buat baju raya ya tie....

Wanieys said...

tahniah kak..bertuahnya :))

Ummu Muhammad said...

kaktie menang besar..banyak dah menang ga kan..tahniah rezeki!! ;)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™