Thursday, June 21, 2012

Teka Teki DITUTUP!

Salam semua...
Dah pun tamat masa tuk meneka gambar yg atie berikan...bermacam jawapan telah atie terima.
Terima kasih kpd yg sudi 'bermain' teka teki kat blog atie ni.Sehingga pukul 6 ptg ,seramai 29 org telah meneka.Alhamdulilah.
Nak tau jawapan & siapa pemenangnya?Tungguuuuuuu
InsyaAllah,esok akan atie umumkn pemenangnya....mungkin ada cabutan bertuah juga sbb atie happy  & menghargai semua kwn2 yg cuba meneka.
TERIMA KASIH


9 comments:

izan mama mia said...

saya tak teka..sbb mmg tak tahu jawapannya...tapi ramai yg jawab durian belanda kan....

izan mama mia said...

tapi..mmg betul,..siapa yg teka BUAH KECUBUNG kan....betul kan kak atie..hheheh...first time tau ada buah nie...dok gogle tadi..

fieda said...

ye la buah kecubung jawapannya..saya pun dh google tadi..mmg ni ler first time saya dengor dn tgk buah ni kak atie..

Deq's Qienz said...

eh teka teki ap nihh..xpasan la pulak..huhuu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Izan...ramai yg meneka durian belanda,cam samakn?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Fieda..maybeeeeeeee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Deq's Qienz..ala k.atie main2 jerrr ni.Hadiah pon xder la grand:D

Che Rosliza Che mat said...

Tak sempat saya nak join hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Che Rose..lain kali k.atie buat teka teki lg ya.

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™