Sunday, June 24, 2012

Melawat Anak Di Asrama.

Salam semua.Selamat berhari mggu & semoga sentiasa diberkati oleh Allah.Amin.
Alhamdulilah,
semlm dapat gak kami melawat Abang(anak llaki) di asramanya....seawal pg dah menuju ke KL.Cuaca pon okey semlm...cuma masa blknya hujan disesetgh tpt.
Happy sgt jumpa anak bujang atie tu...rindu!
seperti biasa klu melawat Abg....g soping2...makan2 pastu jalan2 jap.Kali ini kami soping kat GIANT jer...ibunya pon tumpang soping brg dapo sekali.hikhik
Penat bersoping...lapar la pulak,kami mencuba menu di Restoran Makanan Cina Muslim Mohd Chan Abdullah,biasa dgr kengkawan citer kat blog mereka...trliur gak.hihi
Kebetulan kat Meru ada cawangannya...
atie xder la snap gambar juadah kami...segannnnn ngan pekerjanya.Tp mmg sedap semua juadah  yg kami order...atie pon xbape ingat namanya.
Sambil tu sembang2..tanya pelajaran & pengulangannya...klu2 ada masalah kat sekolah.Kami menghtr Abg semula ke asrama slps solat Asar...sebak lak rasa hati.
Atie doakn semoga dipermudahkn oleh Allah & diterangkn pintu hatinya dlm menimba ilmu.Dilindungi keselamatannya oleh Allah serta diberikn kesihatan yg baik .
Aminnnnnn





20 comments:

Kaz said...

Salam Kak Atie sayang, tentu anak2 Kak Atie seronok dapat kunjungan dari ibu bapanya. Mmg ada kajian yg mengatakan anak2 yg tinggal di asrama akan menunjukkan prestasi pelajaran yg lebih cemerlang jika selalu dilawati ibu bapa. Ini krn anak2 merasa lebih disayangi dan sudah pasti motivasi mereka utk berjaya semakin tinggi.

kak tini (umialya) said...

tp akak cuma singgah hulur duit & mknn je, mgkn hostel dkt ngan umah kot, masa dia dpt kuar, smpat lg balik umah

kak tini (umialya) said...

tp akak cuma singgah hulur duit & mknn je, mgkn hostel dkt ngan umah kot, masa dia dpt kuar, smpat lg balik umah

Wanieys said...

banyak nyer beli brg kak..anak2 kak mesti happy dpt jumpa ibu mereka hihi

Deq's Qienz said...

kalo sy blasah je..hehe kdg² smpy kena marah gan huby asek amek gambo jew..hakhak..mau dono je kak, jnji kite dapat kepuasan..hikhik..sy mmg kaki kmre :)

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,
Tu dia shopping ration utk anak tersayang! Kerap ke lawat anak? Ahhh sayang takde gambar menu restoran tu!

Acik Erna said...

assalam atie..acik macam biasa..bawak balik rumah je..sebab tak jauh kan..kol lima nanti hantar semula ke asrama

Zulfadly said...

salam kak,
teringat masa dok asrama, setiap minggu mak datang bawak makanan dan stok, siap order lagi, hehe

shiori_LA said...

ermm.....semoga abang berjaya didunia dan akhirat.....Amin

Che Rosliza Che mat said...

Macam2 kak tie beli untuk anak ya...hehehe anak kalau duduk asrama cam tuelahkan...teringin nak tengok jer...

Ummi Iman said...

Asrama mana tu? Sedapkan makan kat situ. Malu juga kdg tu nk ambil gambar ;) Insyaallah semoga menjadi anak yg cemerlang di dunia dan akhirat

Aida78 said...

salam azie...sedapkan makan kat restoran chan abdullah ni kan....waaaa sempat shopping lagi tu...

Ucu Faridah said...

hari2 lalu kt situ pagi n petang tapi tak smpat lagi nak singgah makan kt restoran tu....

Masya said...

popular restoran ni.. tp x pernah singgah makan pun lagi....

Ati Masrif said...

alhamdulillah dapat juga melawat anak

kita ni nak melawat tapi jauh sgt
belum ada rezeki lagi :)

Syira said...

salam'

seronok dpt jumpa anak yang jauh dari mata.

hati akan rasa lega bila dpt tengok dpn mata..

Izan Ishak said...

salam kak atie...

dapat lepaskan rindu bila melawat anak di asrama kan. pastu bila nak berpisah pun dah rasa sedih sangat2.

best tu dpt makan2 kat mohd chan abdullah. izan pun tak pernah lagi try makanan cina muslim ni.

ieda said...

sure seronok anak2 kak tie kan ..
mana tidaknyee dah x susah nak fikir belanja hari2 .. ;)
untungggg ...

anisalya said...

jangan sedih2 ye. insyaAllah... dia ok2 je.

anitadiana said...

bestnya jumpa anak dan bawa jejalan...nak antar balik sedih lah kan...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™