Monday, December 5, 2011

HAPPY BIRTHDAY BABY!

Hari ini 5 Disember adalh hari lahir anakbuah atie...NOR AFFRIENA HASSYA yg ke 4 tahun.Yg biasa dipanggil dgn panggilan 'baby'....merupakn anak ke 4 kpd adik atie yg operation jantung hari tu(Alhamdllh,skrg dah semakin baik kesihatannya).
Kpd Baby...IBU ucapkn semoga membesar dgn sihat,jadi anak yg solehah & jgn nakal2 tau!.
Dia ni suka bercakap jer(dlm lograt dia larr)...walaupon kdg2 atie pon xpaham apa yg dikataknnya :D.
Jgn xtau juga nama Baby ni....IBU dia yg berikan semasa dia dilahirkan 4 tahun lps (atie la tuh..ngeee)
HAPPY BIRTHDAY BABY.

p/s:Pg2 atie dah cal mama dia nk wish kat besday gurl tp dia masih ZZZZZZZZZ lagi.kata mamanya ptg nanti br nk celebrate...


12 comments:

wan nurul hezrina said...

hepi buffday gurl..may allah bless u n semoga pjg umo murah rezeki

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam hezrina..terima kasih ya.

Qhaifa Nur said...

selamat hari lahir buat baby...
moga sihat hendaknnya...

~~**ieta azri**~~ said...

happy birthday to baby noraffriena hassya yg ke 4thn...semoga jadi ank yg baik dan yg solehah....insyaallah...amin

umiyumi said...

Happy besday baby.. wah sedapnya nama.. pandai la sapa yg bg nama tu ;) apa makna nama tu kak atie? nanti umi dpt baby girl (tatau bila tu) bole la cari kak atie tolong bg nama best2 :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam qhaifa..makasih.Aminnnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ieta.Apa habaq?lama xdengaq berita?tup tup mai sini.apa2pon..makasih nooo.Aminnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Umi..K.atie xdak anak kecik.bila Adik k.atie suh carikn anam tuk anak dia.mmg excited sgt!.dalam islam ada makna yg indah tu..sbb dah puas mengoogle..:D

aTy _faRed~ said...

selamat hari ulangtahun kelahiran tuk baby..:) seronok anak dah anak dara kan..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aty_fared..klu dapat anak pompuan ramai2kan best...

Acik Erna said...

Happy birthday Nor affriena
alhamdulillah adik atie pun dah beransur pulih.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salamk.erna.Terima kasih.Alhamdllh,dah semakin sihat & bln 3 nanti buat rawatan susulan kat IJN lg

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™