Monday, December 19, 2011

Pilihan IBU & ANAK

Salam...ptg2 camni melayan selera & kesukaan atie & anak pompuan atie(no idea sebenarnya..hihi).dari sekolah menengah sampai la dh sekolah menengah,.kesukaan Adik..eskreem kacang merah!.Klu beli sekotak tu mmg asyik berulangalik kedapo,bukak esbok.
Ibunya lak...suka mkn kuaci!.Dulu mmg xsuker mkn kuaci...masa dok jg anak buah kat Ipoh aritu la,bermulanya 'jatuh cinta' ngan kuaci nih.Klu g soping..benda alah ni la yg atie cari dulu.Mylaling  kata,xder feadahnya mkn kuaci ni..sampah kulit jer yg banyak.Klu atie dh dok mengadap kuaci tu..selagi xhabih 1 paket..mmg xbergerak la dr situ.hikhik.
Korang ada ke yg suka kuaci cam atie?atau ada jajan lain yg korang minat?Cer citer...

15 comments:

Chik Mimi said...

Atie saya pun suka kedua2nya heheheh hari tu MIL ada mention kat TI ada kedai jual eskrim yg aisnya halus je nnti saya balik sana nak pergi,nnti saya kabo ye kat mana

puanbee said...

lama tk makan kuaci , rog ckp tk elok tuk wanita hihi

Azi said...

kak kita suka makan aiskrim potong yang pulut hitam tu...sedap...0.99 sen jer

Em's Family said...

saya ngan anak saya suke makan ape2 ice cream tapi yang berkon.. tapi bukan nak makan aiskrim tu, nak makan kon je hehe

Acik Erna said...

acik pun suka aiskrim potong tu.

umiyumi said...

Salam Kak Atie.. bestnyer lama tak mkn kuaci. mmg mengasyikkan :D

kakyon said...

sedap aiskrem potong..lama x mkn..

Nisa Greennnpanda said...

sy xsuke perisa kacang merah, hehe... bnde wajib dlm beg sy = gula2 mint, hehe...

Naz / Nadz COSK said...

Asalamualaikum kak Atie..
Aiskrim tu mmg kegemaran seluruh isi rumah Naz tu.. Tang kuaci tu, hubby Naz yg suka. Org sini panggil kuaci tu "kacang ralit"..

deqlis said...

SUKA KUACI...! mmg makan buat jadi ralit:-))

IntaNBerliaN said...

ais krim potong tu mmg sedap kak tie.. mak saya selalu beli.. sy tumpang mkn.. hihii

p/s : klik2 untuk kak tie jugak :-)

fieda said...

saya suka aiskrim potong kak atie..mmg dari kecik suka sgt..

Cik Anita said...

askrem kacang tu suka! yang camtu ada gak askrem asam boi tu. sedap!

kuaci suka kalau makan sket je, kalau makan banyak2 lidah jadi sakit..sebab masin.. akak tak rasa camtu eh??

anitadiana said...

ati ,ita suka kedua-duanya...kuaci tu dah malas nak makan sekarang..mama aje kena kupas anak mkn isi..letih lah..kalu tak dia org makan kulit2 sekali..

ummi anum said...

Salam atie..
Anum memang suka makan kuaci jugak tapi sekarang kurang sebab mudah kena asma kalau makan banyak2..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™