Tuesday, December 20, 2011

Luahan Hati

Beberapa hari ni,sbk menglist semula blog2 kengkawan yg dah 'hilang' masa dok gatai tangan mengodek blog aritu.Maaf la pd korang semua yg mana blognya xdeInsyaAllah atie akan senaraikn semula.
.Penat gak nk  mencari mana2 blog yg atie ingat...sayang sgt sbb ada blog yg atie tak dapat kesan!.
Harap2 korang singgah ke blog ini  & atie akan senaraikn semula.Dulu penuh kat sidebar tu bloglist kengkawan.Nak singgah pon senang...bc n3 trbaru depa.Skrg ????
Nak buat camna kan?salah sendirikkkkk

27 comments:

Chik Mimi said...

Alahai cian atie,insyaAllah minggu ni saya balik nak makan derian boleh tanya MIL kedai eskrim tu
pssst meh ler jalan2 kg selabak

Kak Aya said...

mcm mana boleh hilangtu? eh saya pun kdg2 suka2 nak godek2 ,lps tu bila hilang, mula la mengagau sendiri..menyesal pun ada.

kakyong said...

la hai, siannya kak...

kak nak godek apa tu? nak saya tolong ker? heheh..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam mimi..mkn durian jgn lupa atie tau.Selalu lalu lalang kat jalan nk masuk selabak klu nk g TI..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aya..entah la,pandai sgt la kononnnnn :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak yong..nk buat camna.kononnya nk adjust la sikit :)

Acik Erna said...

assalam atie..acik nya blog 2 kali hilang bloglist..jebuh nak letak alik..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbr ea sis..t jumpa balik tu..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum atie..
sama lah jadi cam nani hari tu.. sebab nani dok gatai tangan tukar wall paper la bagai.. tu yg hilang list tu tak tau mana.. lepas tu kena create list lain, skrg ni nani amik semua list yg follow blog nani.. senang kan..

quinnie said...

akak nye dashboard..blog yg akak follow tu pun hilang ke kak?

fieda said...

cian kak atie..yg penting blog saya tetap dihati kak atie ye...hhehehe

Anna Qawina said...

kak atie..sihat? jgn sedih2..

Ina Hashim said...

sian akak...xpe kak...buat pelan2

Liza said...

salam atie.....sabau bebanyak yer....liza pun xberapa pandai jugak bab2 cmni, sbb tu tkt nk menggodek ...hihihihi

AbbotCottage said...

hu huh huh...aku la tu aku aku..keh keh keh

Kak Rose said...

x pe la ati... learn from the lesson kan..tp kak rose mmg takut nak godek2... maklumlah buta it!

Kaz said...

Salam Kak Atie, jgn lupa blog Kaz tau. Ni linknya, http://kazwrites.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

laa yeke.. sian k.tie... dh xpsl2 kne godek2 smula :-)

anitadiana said...

ita pun pernah jadi gak mcm ne..kekonon nak bagi lain dan nak tukar wajah..rupanya jadi teruk...

Amie said...

takpe Atie...orang kata ini proses pembelajaran, dengan masalah yang Atie hadapi ini yang positifnya banyak perkara baru Atie boleh pelajari... he hehehh (bak kata orang lebih baik sesat jalan daripada tak tahu jalan, sebab nanti pandai cari jalan sendiri)

MOH KEMBARA said...

Salam Yong, haa ilang? Ada tu selit di mana-mana. Takpe kalau tak jumpa usaha balik. Sabor jer.

ieda said...

looor ekekekek
saya nye link ada kan akak ! :)

cikpuanhady said...

alahai ka..takmo sedey ni.. ni saya bagi link blog saya..

http://www.ceritaindahkami.com/

ummi anum said...

Laaa..nape boleh hilang..cianya..ni link saya ingat tak?hehehe

http://ladyane79.blogspot.com

fieda said...

saya lagi best yg terbaru header ilang..huhuhu..

Azi said...

mekasih kak letak nama kita kat bloglist akak

Zana Adieyza said...

kak, jangan lupa link zana yer..

p/s: bila nak pasang header baru kak? hihihi

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™