Tuesday, October 16, 2012

AnakBuah Masuk Wad

Salam.
Semlm Adik tepon,2org anaknya masuk wad...demam panas sgt!Ala,syiannya anak ibu yg 2 org tu...Aqmar & Baby Afrienna.
Semoga Adik atie bykkan bersabar 
melayan kerenah anak2nya yg xsihat tu,biasa la bdk2kn?
Masuk wad kat KPJ ,Ipoh...
bkn apa sbb layanan mereka kat sana mmg baik & cepat,lgpon selesa tuk Adik atie yg anak2nya mmg lasak & kecik2 tu.
Lgpon xyah bayar pun...claim Insurance (^_^).
tu sbb Adik g KPJ.
Klu xder Insurance...
mana la mampu nk bayar mahai2 tuk buat rawatan berhari2 kat situ.
Atie doakn 
anakbuah cepat sembuh...& blh 'ligat' & mulut 'pok pek pok pek' cam selalu.hikhikhik

Nie la dak tomei bam bam yg xsyihat tu....rindu lak ngan dia nih!

p/s:Promote sikit
Adik atie ni ada buat Insurance,sapa2 yg berminat blh la email/pm atie ya

19 comments:

Kesuma Angsana said...

moga semuanye ok ye

PinkUmmi said...

semoga dua2 cepat sembuh...amin

Acik Erna said...

semoga cepat sembuh anak2 buah atie.

Cikgu Ma said...

cuaca sekarang kan kak...ramai demam...alhamdulillah saya sihat ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga mereka cpt sihat yer kak.

Nafira usof said...

moga anak buah atie cepat sembuh.. memang susah hati kalo anak x sihat neh~

ieda said...

semoga dua2 cepat sembuh tau ! .. saya doakan selalu kak
skrg nie musim sbnarnya .. risau kan

nik ros said...

moga cepat sembuh.cabarn jugak yea dua2 anak tak sihat ni

KhaiRin : anies said...

syafakallah...

anis said...

musim demam n selsema ni atie. lps tu batuk2 plk. moga anak buah atie dua2 cepat sembuh. comel la, mcm nak cium je pipi dia. hehehe

Mama Farris said...

get well soon..

alhamdulillah.. walau sy keje gomen..kami anak beranak pun mmg amik insuran..

KakNi said...

memang tomey pun, semoga segera sembuh!

Qasey Honey said...

semoga cepat sembuh yea budak yg comeiii tu...

adyna said...

sama tmpt amni dilahirkan nie .. mcm dyna lah dah operation baru buat insurans skrg tgh tunggu approve sebab medical report baru hantar.. ")

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum kak Atie..

Harap anak2 buah akak cepat baik ye kak.. Demam panas mmg bahaya sebenarnya pada kanak2 kalau tak segera diambil tindakan... Harap segeralah baik anak2 tu.. Mesti susah hati tgk anak2 tak sihat kan..huhuhuuu..

Aida78 said...

salam semoga anak buah cepat sembuh dan ceria kembali....

QA's ~ mamapapa said...

semoga kedua2nya cepat sembuh,amiiinnn :)

LinRosly said...

Assalamualaikum Atie :D
Semoga cepat baik dan sihat seperti biasa...Ameen...

QasehnyaRania said...

semoga cpt sembuh yer..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™