Monday, October 8, 2012

Rezeki October

Salam semua.
Alhamdulilah,masih ada rezeki atie di dlm bulan October ini...walaupon mood tuk join CGL dah hanyutttttttt kelaut,biasa la klu dah bercuti joinkan?
Atie menang hadiah saguhati
 dr blog ABAH AKIFF....walaupon hadiahnya botol kecik antara mintak wangi pilihan atie(cam gambar kat bwh) tp atie mmg puashati.
Klu baunya atie suker
...leh order botol besarkan?.Terima  Abah Akiff....Terima kasih & semoga sentiasa dimurahkn rezeki.Aminnn
Kpd pemenang lain,tahniah dr atie juge(^_^)



P/S:Bentuk botol minyak wanginya pon menarik kan??

18 comments:

JaSSNaNi said...

TAHNIAH ATIE.. kalau yg botol2 kecil tu mmg wanginye tahan lama kan.. :) tahniah lagi sekali.. :)

zila norazila said...

tahniah atie,
sama mcm myk wangi zila tu..color purple..mmg wangi:)

Acik Erna said...

assalam atie..dulu acik suka beli minyak wani kerana botol yang cantik2 tu la..bukan sebaba minyak wangi nya..sekarang dah tak beli dah

UmmiSyarni said...

Murah rezeki akak yer

Cikgu Ma said...

wah..best la dapat free gift... ^^

Norzie hany said...

Tahniah atie.

Nurul a.k.a Riko said...

Tahniah kak atie...wahhhh beshnyer dapat hadiah perfume...

Qasey Honey said...

Tahniah kak Atie...

bestnye dpt hadia perfume...wangi tau baunya tu..QH pon mggunakannya :)

TeacherAzimah said...

wahhh bestnya menang perfume. tahniah :-)

ieda said...

tahniahh kak
saya dah lama mood ke lautt

adda syuhada said...

syoknya dpt perfume...dh la perfume adda dh tggl nyawa2 ikan jer lgi nih...

deqlis said...

congratz kak...best tue..

adyna said...

tahniah kak tie.. best je tgk botol tu bau mst best gak kan :)

KakNi (CikNi Ahni) said...

Congrat....

TiranaAduka said...

tahniah ta ucapkan pd sis

Nisa Greennnpanda said...

wah...congrats kak..

fieda said...

tahniah kak..

QasehnyaRania said...

tahniah kak..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™