Sunday, October 7, 2012

Melawat ADIK

Salam semua.
Dah mlm baru sempat buat n3 lagik....Ptg tadi kami melawat Adik kat asramanya.Htr baju2 yg atie basuh...mggu ni & mggu depan,atie xbagi dia basuh baju2 kotornya.
Atie dtg ambik(sibbaek dekat)...
maklum la Adik nk exam PMR jd xyah dia sbk2 nk membasuh.Biar ulangkaji jer...& tenangkn fikiran.Klu hari biasa maunya dia bagi atie basuh baju2 kotornya!
Hari ni jer kami dpt melawat...
sbb esok giliran melawat Abang(anak llaki) kami pula kat asramanya.2 mggu sekali melawat Abang,mmg dari dulu camtu la jadualnya (^_^)
Klu Adik ni...tiap2 mggu leh dtg sbb dekat la .Tadi sebak la jgk...bila Adik bersalam ...minta ampun-maaf  dr kami...mggu depan dah nk exam
 Atie & MyLaling doakn 
semoga Adik  dipermudahkn menjalani PMR nanti....sempatlh kami nasihat & bg semangat kat dia utk menghadapi exam trsebut.
Bila  dah nk balik tu...lps jer salam,cium2 & peluk,berjurai2 airmatanya.Atie ni pon sebak gak...sama la nages.Aduiii...anak ngan mak ...sama jer :)
Sepjg jln nk blk teringat kat Adik...
meleleh airmata.Tak tau la nape sebak sgt  kali ni bila melawat Adik.Semoga Allah melindungi anak atie.Aminnnn




p/s:Atie lak yg berdebar2 menunggu 9 oct...ngalahkn atie yg nk exam.Hemmmmm....

30 comments:

Norhaizan hakim said...

Sama la kita Atie..si sulung saya juga akan mengambil PMR.
Semoga anak kita akan memperolehi keputusan yg membanggakan.

JaSSNaNi said...

alahai.. baiknye mak ni... tapi ye la.. mana nak fikirkan nak basuh baju. nak gosok nak semua urusan selesai baru nak baca buku kan.. dah tak lama.. lagi 2 hari je.. moga adik lulus PMR dengan cemerlang dan terang hati menjawabnya... sama ngan anak sulong nani tu.. :) nani pun gementar gak... moga2 senang dia lalui cabaran ni.. insyaALLAH...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Norhaizan#

Semoga anak2 kita berjaya dlm PMR nanti ya.Mmg dok berdebar2 dah ni.
Camna ya nk masuk ke blog izan...atie xtau la
Ajarkn.....he he he

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

JassNani#

Tu la sbb risau nanti dia dok pikir nk basuh baju..ion lagi.Tu atie dtg gak ambik baju2 kotor dia...tadi br htr...biar dia tenang ulangkaji pelajarannya.
Tu la jgk nani...semoga sakinah ngan anak atie pon berjaya dlm exam PMR nanti ya.
Aminnnn

Acik Erna said...

assalam atie..semohga dik berjaya..memang sedih atie..bila anak2 mohon maaf masa nak exam..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.Erna#

Tu la time dia minta ampun-maaf ya dah berjurai2 airmata atie...halalkn mkn minum...air susu yg dia hisap.
Haduiii..camna atie tak sebak sepjg jln:(
Terima kasih k.Erna sama mendoakn Adik...

Nazayiena said...

Semoga adik boleh menghadapi PMR dgn baik nanti,sbgi ibu kita berbyk2 mendoakannya.

kemma said...

smoga adik dapat menjawab soalan dengan baik..dan dapat keputusan yang cemerlang...biasala mak2 mmg klo hal anak2 mmg asik airmata je..hehe

Mama Farris said...

mmg kak atie...bila jauh dok ngan anak rasa mcm tak bleh idupkan..

moga nak2 kak atie lulus cemerlang yer..

ibh_sue said...

Semoga anak akk berjaya dlm PMR. Mak mn yg x berdebor di saat ank2nya exame. . :D

Zie said...

Good luck tuk anak kak atie... kalau saya pun berdebar jugak... masa akan tiba nanti...

ieda said...

semoga adik dpt menjawab dengan baik , dan semoga dia tenang dlm menghadapi peperiksaan ini

saya pun debar kak huhu

Che Rosliza Che mat said...

Hihihi...biasanya mak bapak berdebar lebih bila anak nak periksa....

sal ya said...

hopefully dia okay2 je.

Cikgu Ma said...

gud luck untuk anak akak...^^

tiefazatie said...

all da best utk adik..=)

Amie said...

aduh Atie... bab gini memang airmataku ikut meleleh

Deq's Qienz said...

Gud luck tuk adik akak ya..smg semuanya baik2 blaka.

cik atie said...

salam kenal... belog kt 'mcm kembar' uhuk3x... jenjalan ttbe singgah cni.. :)

cHeRyNa PiReS said...

suka bila budak2 nak dok peksa nieh. ramai yg berdoa...nampak kasih sayang yg melimpah..dan byk blog posting! hehe. apa2pon...mesti yg tersayang sangat menghargainya:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck utk anak akk ya..

Cho Zila said...

selamat berjaya kepada anak2 semua.. moga Allah memudahkannya..
teringat zaman2 mak bapak melawat kita kat asrama.. syahdujer...

syiela said...

gud luck buat adik.. moga tenang nanti

Kesuma Angsana said...

all the best tuk adik ye

HALAMANKU said...

Good Luck 4 exam adek.. Moga mendapat keputusan yang cemerlang... Kak tie teringat masa duk asrama.. memang akan minta maaf n restu time nak peksa.. bila dah lepas segala2 terasa tenang n ringan kepala nak exam tu... Doa ibu.. moga dimakbulkan..

PinkUmmi said...

Salam kak Atie...
Gud Luck for da PMR....Smoga beroleh kejayaan dlm PMR...Amin...

|| NaFiRaa || said...

good luck adik~
selalu cam tuh kan~ anak2 yg nak exam.. mak plak yang berdebar2.. hehehe

Myra Jay said...

InsyaAllah moga anak kak Atie dapat menjawab exam dengan tenang ye.

Zana Adieyza said...

zana start duduk asrama masa diploma.. bila dah besar, so kuranglah nangis kena tinggal.. hehehe.. tp kadang2 nangis jugak.. hahaha..

adik sebaya dgn anak buah zana.. gud luck utk adik!!

TiranaAduka said...

terkenang ta waktu adik ta belajar kt perlis. Mak dan abah je gi.tirana aduka x dpt.alasan kerja..

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™