Sunday, October 14, 2012

Melawat Adik ke Asrama

Salam & slmt berhari mggu!
Semlm kami melawat Adik kat asrama..g pon xlama sbb paham Adik nk ulangkaji buat trakhir subjek mate & kemahiran hidup.
Nampak dia ceria jer...
atie pon semlm ada bwk nasi & kuih utknya...mkn ngan kengkawan.
Dibila tanya ttg paper exam PMR yg lps..katanya InsyaAllah,Adik blh buat.
Alhamdulilah.
Sempat la kami melihat kertas2 soklan yg ditunjukkan oleh Adik...maklum la Adik dok asrama xdpt la kami tgk .Dan bila NANI post n3 paper exam anaknya,atie dh berdebar2kt umah(^_^)
Esok hari trakhir..
Doa ibu & Ayah... Adik dpt buat yg trbaik...maklum la paper mate & kemahirtan hidup...ada pengiraan...susah la jgk!
Bagi atie & MyLaling..
kami tak memaksa Adik dlm mendapatkn result yg trrrbaik.Yg penting dia dah buat sedaya usahanya...apa jua result yg kuar nanti kami redho & 
terima dgn hati yg trbuka.Sbb kami tahu,Adik dah belajar dgn bersungguh2...& doa kami utknya tidak pernah putus .
Aminnnn


36 comments:

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum... moga adik lulus cemerlang ye.. adik kan budak pandai.. sure boleh buat punya.. harap2 anak nani pun lulus cemerlang gak nanti.. kita sebagai mak/pak ni mmg agak gementar memikirkan kebolehan anak.. esok 2 paper last.. lepas tu baru leh bersenang lenang sket.. lapangkan dada.. kan..

Tihara said...

semuga dapat result yg cemerlang nanti, insha Allah :)

Aju Mohit said...

auntie doakan moga adik mendapat keputusan cemerlang, bykkan selawat dan berdoa. Insya allah berjaya, mak pak yang nervous kan kak ;)

adyna said...

semoga adik berjaya..n terus berjaya.. kimsalam kat adik yer kak atie ;)

Aishah Jahirah said...

sama2 doakan dia dapat result cemerlang..insyaallah

Ummu Muhammad said...

adik mudah2an jdi do pakar sakit puan n bukk hosp sendiri nant..aminnn!!!

Amie said...

Betul tu Atie... kalau anak2 dah cuba sedaya upaya, serahkanlah kepada-Nya, sudah usaha sudah ikhtiar... tak bolehlah kita nak harap diluar kemampuannya, nanti anak akan tension... kesian!

Cikgu Ma said...

seronok anak akak mak ayah lawat...saya tak dapat rasa tu semua...hihi...tp tak pe la...^_^

tima kasih kak, dgn petua tu..insyallah, nak cuba amalkan...serius nipis sangat kak rambut saya ni...sekarang rambut paras bahu, x ikat sebab nanti nampak kulit kepala...memang dari kecik lagi rambut sikit...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nani.
Takde la...jgn la tulis camtu.Rezeki Allah yg beri.InsyaAllah anak atie & ank nani... sakinah akan berjaya dlm exam PMR nanti.
Aminn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tihara#
Terima kasih.Aminnnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Aju mohit#

Terima kasih Aju sama mendoakn..Aminn.
Betul tu..time anak2 exam ni..ibu-ayah yg paling berdebar kat umah.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Adyna#

Terima kasih atas doanya.Amin
InsyaAllah,k.atie sampaikn (^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Aishah#

Terima kasih ya...berkat doa kengkawan..Adik akan berjaya mendpt result yg cemerlang.Aminn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

ummu Muhammad#

Cita2 Adik buka nk jd doc lak..minatnya ke arah lain.Tp sebagai ibubapa .kami sentiasa mendoakn semoga apa jua yg dicitaknnya akan trcapai..& sentiasa menyokong.InsyaAllah

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Amie#

Atie & HB tak pernah memaksa Adik...kami tau dia telah berusaha bersungguh2 belajar.
Apa jua keputusan yg diterimanya kami terima dgn kesyukuran & redho.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Cikgu Ma#

Semoga petua2 yg k.atie beritu akan brkesan pd cikgu ma ya.
Cam anak pompuan k.atie la (adik)..dr kecik rambut nipis.Tu sbb k.atie cuba petua tu,skrg rambutnya sgttt lebat!
Klu nk ikat tu...mmg tebal rambutnya.Dia pon skrg dah cam rimas rambutnya tebal (^_^).Panas katanya...

Acik Erna said...

Assalam Atie..amiin..insyaallah adik dah berusaha..

Azian Elias said...

salam kenal...

anak i pun exam.. 2 org... UPSR and PMR..

jaakechik said...

smoga dia dapat result yg bagus nanti...amin...

Daddy Ziyyad said...

saya doakan Adik dapat keputusan yg cemerlang dlm PMR nya :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam k.Erna.Aminn.Tima kasih kak bg semangat.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azian..salam kenal jg

Oh ya ker?Lg berdebar sgt ya sbb 2 org exam.Atie doakn anak2 Azian akan berjaya dlm exam mereka.Aminnn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

ZSalam jaa..

Teriam kasih ya.Aminnnnnbn

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Daddy Ziyyad#

Terima kasih....berkat doa semua,semoga adik berjaya.Aminn

syalinda johari said...

semoga anak kak atie berjaya, amennn

izan mama mia said...

gd luck yer adik...seronoknyer ada anak dh besar...

TeacherAzimah said...

askum k.atie, mggu ni habis exam pmr ya :-)
k.atie blh jer tempah tudung tu utk saiz besar. mcm dua tudung cikgu suraya tu, mmg saiz besar. dia bg ukuran yg dia nak which is labuh dr dagu 21inci, dr bahu lebih 4 inci. semuanya ikut request customer. klu berminat blh order ya :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH moga result yg terbaik diperolehi..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam syalinda..Terima kasih

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam izan...Terima kasih izan.K.atie lak kata sonok klu ada lg anak kecik (^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Teacher Azimah...ha'ah hari last paper mate & kemahiran hidup.Pasni mmg lega sgttt..
Emm..blh tempah labuh ya?Nanti klu k.atie nk tempah k.atie coling2 Azimah ya.TQ

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Nuyui#

Aminnnnnn

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan adik lulus cemerlang.. :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam myra.IsyaAllah.Aminnn..Terima kasih ya

KakNi said...

azatie, kat mana sekolah nya adik ni? senang kan sebab dekat boleh gi tengok tiap2 minggu. saya ni kan, langsung tak tengok pun paper pmr anak saya... tak yah tengok le... nak buat apa tengok... heheheh....

QasehnyaRania said...

smga adik dpt result yg cemerlang...amin

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™