Wednesday, October 3, 2012

Wordless Wendnesday

Ngah layan Novel nie....best citernya(^_^)

19 comments:

izan mama mia said...

ehe..saya pun tengah layan novel gak....sesekali terjun dalam dunia org best gak

Rai Ourkizuna said...

adess..lama tak melayan novel kak atie..tak jadi kerja kalau saya da melekat..hehehe..

Kakcik Nur said...

Tuliskanlah sinopsisnya. :)

Acik Erna said...

assalam atie..acik dulu 'hantu novel' orang kata he he

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Izan#

Klu dapat ngadap novel...mmg la semua lupa.Sbb tu la k.atie suka layan novel time nk tido tu...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Rai#

Betul tu..kerja semua xjln klu dok baca novel.hikhik

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kak cik Nur#

nanti lapang2 atie buat sinopsisnya ya...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.Erna#

Atie dr dulu hingga kini...hantu buku gak :D

Izan Ishak said...

lama dah tak layan novel ni k.ati... cam best je.

Cho Zila said...

akak dah tak sempat ler lagi.. dulu memang sangat giler baca novel..

inazamri said...

lama tul tak layan novel.Kalau dah start nnt mmg payah nk stop.

JaSSNaNi said...

rajinnye atie baca buku...
nani malas betul nak baca.. hari tu gi jualan buku karangkraf.. beli gak 5 novel.. tapi 1 pun lom abis baca.. separuh jalan je.. lagi 2 blom buka plastic pun.. yg lain kinah dah bawa lari kata dia punya.. hehehe.. x per la.. biar dia baca dia suka.. maknye malas.. hahahaha

syiela said...

best tak.. saya tak baca lg yang ni :)

ummiross said...

Atie...peminat novel ye. Kirim salam kat mr. Perfect dalam novel tu, hehe..

Azera Aziz said...

Salam Azatie...

Layankan aje ye...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join GA dari Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

ieedaz @ mama_isha said...

Rajin nye baca novel :-)

Tihara said...

novel yg kawan bloger hadiahkan pada saya tk habis bc ag :)

fieda said...

rajin sungguh kak atie..

deqlis said...

lama tak layan nove12x nie...
sedih tui...nie novel kak tie ke?
meh pass kat deqlis baca lak pas nie..hihi

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™