Wednesday, October 10, 2012

Juadah Tenghari Di Hari Rabu.

Salam semua.
Br ada mood nk update blog...
atie kat rumah mmg berdebar2 tingat kat Adik yg sdg menjalani PMR.Mlm pon xdpt nk tidur lena...hadoiiii.
Kejap2 kul 2 pg...sedar,kul 4 pg...trsedar.Last2 terus bangun & sembhyg 
Terima kasih kpd rakan2 blogger yg ramai mendoakn & menitipkn msj utk Adik dlm PMR nya ini...budi kalian xmampu atie balas.Semoga Allah shj yg membalasnya.
Juadah tghari ni...simple jer.
Menjak ada PEMANGGANG AJAIB ni..
.kerap atie msk ikan bakar.MyLaling pon suker.Kali ini atie bakar ikan cencaru,air asam,telur goreng bermayonise & tumis kacang buncis + udang.
Selera sungguh MyLaling mkn tadi..
.atie temankn jer.Alhamdulilah,dr semlm atie berpuasa...& InsyaAllah hari ini juga sempena Adik yg sdg exam ni.Semoga doa atie yg berpuasa ini utk Adik...Allah makbulkn.
Aminnnn
Jemput mkn semua....nasi byk lg lam peyok...




26 comments:

Miza Yusof said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
selamat menjamu selera :)

Sari Yusa Ibrahim said...

semuanya menyelerakan..

mudah2an dipermudahkan utk anak Kak Atie menghadapi exam, sy punya debaran tahun depanlah walaupun baru nak upsr jer sbnrnya..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum atie...
sama ler kita... tu letih cepat.. nak masuk tido cepat.. sbb ngantok, tapi bila dah semua tido, kita plak yg terkebil2 jaga.. mana taknye.. risau anak nak dok amik peksa.. 2 malam dah nani tido tak jerap.. asyik tersedar je.. sian mata.. hehehe.. tak per la.. nak tunggu weekend ni nak balas tido banyak2.. cepat la hari sabtu... letih benor sbnarnya.. time siang2 dah keje,, kalau tak leh kadho tido siang..
sedapnya ikan bakar tu.. :)

cHeRyNa PiReS said...

favourite!

waaahhh..sihat menu nieh. dah cemburu lagi. kalo balik ni mak ada masak macam nieh, gerenti melompat tak berhenti2 nieh:P

HALAMANKU said...

Salam kak tie.. sedapnyer selera mkn ikan panas2 ++ ada air asam tu.. bertambah2 nasi tu.. terasa lapar ni..

Nieyl said...

simple je masak...tapi mesti sedap kan..sbb nieyl pun selalu masak cmtuh...hehehe`

Cikgu Ma said...

terlioq kak..simple macam ni la best...

insyallah anak akak akan dapat yg terbaik ^_^

Aishah Jahirah said...

sedapnya....saya pun sama,asyik ikan panggang ajaib je....dah adakan.

Kakzakie said...

Laparlah kakak rasa petang ni atie. Kakak suka masakan macam ini..

Acik Erna said...

assalam atie.sedapnya menu atie ari ni..yang paling acik suka..telur dadar dan buncis goreng tu

Kesuma Angsana said...

sedap tu! doakan yg terbaik utk adik ye

fieda said...

akak........sedapnyer air asam tu...

ieda said...

buduuuuuuuuuuuuuuuu ke cencalok tu kak !!!
sedapnyeeeeeeeee
lapoor dah saya nie kak
x sabar nak balik makan lauk mak masak !!!! lalalalalla

SeputihSalju said...

alahai sedapnya air asam tuh... terliur saya kak....

simple tp menyelerakan..... :-)

Mas said...

mas suka masak lauk gini...
menyelerakan betoiii...
air asam tu yg paling mengeliurkannn...

ekinashikin said...

sedapnya....
suka tgk air asam tu...

Qasey Honey said...

wah sedap2 menunya...sgt mnyelerakan n sedap

adyna said...

selalu nye..mak yg lebih risau dr org amik exam kan..

pergh layan ikan bakar ngan air asam lak nie ..nyummy

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

salam kak atie maaf lama xsinggah sini....

wah meriahnyer menu sedap la...

p/s : gud luck utk adik

Zie said...

ikan bakar sedap tu.. em yum yum

Tihara said...

perghh sedap nya k tie :)

zila norazila said...

salam kak tie
semoga semuanya di permudahkan..dan semoga mendapat kptusan yg cemerlang..aminn..
masakan semuanya menyelerakan.espclly sambal air asam tue.:))

Zana Adieyza said...

zana x pandai sgt buat air asam tu... hehehe.. setiap kali buat mesti rasanya lain.. pelik sungguh.. *nampak sgt x pandai masak mcm Kak Tie kan? hehehe

PinkUmmi said...

Salam kak...sedap nye kak menu menu yg akak msk..meleleh air liur sy tgk...

KakNi said...

menu yg simple tapi sedap2 tu... alahai, lapar pulak rasanya

QasehnyaRania said...

selamat menjamu mata..hehe

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™