Wednesday, October 3, 2012

Wordless Wendnesday #2

Dapat hadiah tuk pengantin "lama'  cam kami(^_^) 


p/s:Terima kasih RAYYAN APPAREL atas pemberian ini.

28 comments:

Kakzakie said...

Pakai kena saing-saing baru best atie.

JaSSNaNi said...

best dapat adiah.. ;) sorang 1 tu.. tak yah bergaduh ye.. :) tarik2 rambut.. siku2 ke.. jentik2 ke.. hehehehe

ijayuji said...

Salam kak atie! selamat petangggggg dah minum petang belummmm kita dtg menyibuk petang2 niii hihihi... best dpt hasiah mcm ni kita suke ehehe... sepasang gituuuu aaawww! mcm baru2 kawen jer kan ehehe.... Tempe kat bwh tu sedapnya! lama sgt tak makan tempe huhu

KhaiRin : anies said...

amik feel tu kak ;-)

inahar ali said...

salam atie cayang..eh dpt hadiah ni utk aniversary ke atie? mesti pakai saing2 tau..hehe!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak zakie..ala dah tua2 ni segan nk pakai baju saing2 gitu...:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

JassNani#
Buat apa nk tarik2 rambut...siku2...kiter sayang ngan Mylaling tau!(^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ijayuji#

takpe lakn...K.atie br sambut anniversary bulan lps,mood honeymoon lagik nih.he he he

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Khairin#

(^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Inahar#

Takde la kak,dah lama dapatnya...blm pernah pakai pon..segannnnn :)

Deq's Qienz said...

Wahhhh best la..tahniah akak.

.:: Mrs Z ::. said...

salam...Hari ni dtg buat kunjungan bls ke blog akak:-) hadiah sempena anniversary ke kak? suka tgk couple pakai baju ala2 sedondon ni:-)

EmbunRosaliza said...

pakai sama2 bestkan baju sama tapi tak serupa mcm ni, seronok atie, selalu menag GA

~~zana@pb~~ said...

Wah...anniversary ke Atie, tahniah ler tumpang gembira.

ieedaz @ mama_isha said...

Bestnye pakaii together2... so sweet :-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

DQ#

dah lama dapatnya tp kami lom pernah pakai lg...dok simpan lam almari :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

MRS Z#

Takde la hadian anniversary..aritu akak ada menang Giveaway,hadiahnya T'shirt ni la...sweetkn?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Rosaliza#

Selalu g mana2 ngan HB mmg pakai baju matching kaler...sonok lak rasanya.:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.Zana@

Xder la...hadiah dr sponsor Giveaway aritu..kebetulan atie lak sambut anniversary bulan lps :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

mama Isha#

Mmg sweetkn pakai baju couple camni..tp blm sempat nk 'rasmikn' lg(^_^)

ieda said...

tahniah kak ..
pengantin lama tapi masih mudee
ngehx3 ;))

IntaNBerliaN said...

tahniah kak tie :-)

Zie said...

Wah sepasang yer...

adyna said...

wah best la nie..boleh pakai bersama2 kan kak atie :)

Izan Ishak said...

wajib pakai sama2 ni kak ati. baru comeyyyy!

Tihara said...

unik jugak, tahniah :)

fieda said...

tahniah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

simple tp tetap comel ayat tu =)

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™