Friday, October 22, 2010

Lynn's First Lucky Draw.

Wah!teruja ngan GA disana -sini..jgn dok ingat blog atie dh jadi blog contest lak!..sebenarnya saje2 nk join...sambil mengeratkn & menambah lagi sahabat2 dikalangan blogger kt alam maya nih!..klu ada rezeki...menang la.Klu tak,atie dpt ramai kawan2 kt luar sana....jom join!



Syarat2 yang Lynn nk mintak korang buat ni, senang ajer...

1. Terbuka kepada follower blog Lynn ni...Siap!

2. Bloglistkan " Ini blog Lynn " ni kat korang punya list.Siap!

3. Banner kat atas ni tempek jerla kat maner2 ruang yang ada dalam blog. Janji ada link back kat blog Lynn ni yer...Siap!

4.. Tak wajip pun nak buat n3 tapi kalo rajin, buatla...manerlah tahu ada hadiah ker tetiber tuk korang sbb n3

5. Last sekali, tinggalkan komen kat post ni yer...sertakan id follower skali...

6. Join sebelum 25 OKTOBER 2010 (JUMAAT) jam 12.00 tengahari yer...

7. Pemenang akan diumumkan pada 27 OKTOBER 2010. Ditentukan oleh Random.org

Hadiah yer?
Lynn nak pilih 5 orang untuk lucky draw ni...hadiahnya tidak seberapa. Maybe ada pertambahan hadiah bergantung kepada sambutan yer...

2 comments:

PUTERA2PUTERI said...

good luck 4 u sis.....

LyNn'Azlina said...

thnaks join...gudlak...doa2la ada rezeki yer

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™